«Πορτραίτα στους κήπους της Ειρήνης»: Έκθεση φωτογραφίας στο Ν. Ηράκλειο

Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα Έκθεση Φωτογραφίας του Δρ. Ιωάννη Σ. Γούσια, 7 & 8 Μαρτίου 2014 «Πορτραίτα στους Κήπους της Ειρήνης» πραγματοποιείται στο Νέο Ηράκλειο.

Ο Δρ. Ιωάννης Σπυρίδων Γούσιας είναι διεθνούς φήμης νευροεπιστήμονας, χαρτογράφος του ανθρώπινου εγκεφάλου και δημιουργός της πλατφόρμας εξατομικευμένης χαρτογράφισης ALBERT, αναγνωρισμένος ως η ιδιοφυία της δεκαετίας με “Outstanding” από το Imperial College

London, ερευνητής της χρονιάς για το 2007, κάτοχος του βραβείου NOBELini για νέους επιστήμονες από Νομπελίστες και το Νο1 επιστημονικό περιοδικό “Nature”.

Δεινός βιολιστής, μουσικός, στιχουργός, τραγουδιστής, εικαστικός, φωτογράφος, μιλάει πέντε γλώσσες, δουλεύει εθελοντικά και χρηματοδοτεί αναπτυξιακά έργα στη Αιθιοπία, μέλος δικοιητικού συμβουλίου διεθνούς ιδρύματος υποτροφιών σε Έλληνες φοιτητές, πρώην Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων. Έχει εκθέσει σε Λονδίνο και Δουβλίνο. Το 2010 παρουσίασε στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου την αλληγορική πρωτότυπη εγκατάσταση “Ο Αλβέρτος στη Χώρα των Νευροπλαστικών”, εμπνευσμένη από την έρευνά του και τον αδερφό του Αλβέρτο. Τα εγκαίνια της έκθεσης προλογίστηκαν από το Νομπελίστα Ιατρικής Sir Timothy Hunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα