Πορτοσάλτε – AstraZeneca: Είχε δίκιο ο Τσίπρας για το “ξεστοκάρισμα”

Ο Άρης Πορτοσάλτε μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “ΣΗΜΕΡΑ” το πρωί της Τρίτης, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα -μετά την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει την εμβολιαστική πλατφόρμα τις ηλικίες 30-39 αλλά μόνο με το εμβόλιο της AstraZeneca – όταν ο ίδιος είχε πει: “Άνοιξε επιτέλους η πλατφόρμα για τους 30-39, έστω και για τα AstraZeneca

για να ξεστοκάρουν”. Σήμερα το πρωί (15/6) ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε: “Ότι θα ερχόταν η κυβέρνηση να δικαιώσει τον Τσίπρα που μιλούσε για ξεστοκάρισμα… Κάτω από τις παρούσες συνθήκες πώς η επιτροπή είπε ότι οι ηλικίες 30 με 40 θα κάνουν μόνο AstraZeneca;”.

Η δήλωση Τσίπρα

Ήταν 28 Απριλίου του 2021 όταν ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη που είχε δώσει στον ΑΝΤ1 επέκρινε την κυβέρνηση για τον τρόπο διαχείρισης της εμβολιαστικής επιχείρησης και για τις καθυστερήσεις. Η συνέντευξη είχε δοθεί μια ημέρα μετά την απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξει την εμβολιαστική πλατφόρμα τις ηλικίες 30-39 αλλά μόνο με το εμβόλιο της AstraZeneca και ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαρακτηριστικά: “Άνοιξε επιτέλους η πλατφόρμα για τους 30-39, έστω και για τα AstraZeneca για να ξεστοκάρουν”, επισημαίνοντας ότι θα έπρεπε οι πολίτες να έχουν πρόσβαση σε όλα τα εμβόλια. Η δήλωση αυτή είχε προκαλέσει πολλά σχόλια από την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία.

Πελώνη: Ο Τσίπρας ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό του

Η κ. Πελώνη είχε κατηγορήσει τον κ. Τσίπρα για “ανευθυνότητα” και “καταστροφολογία” ενώ είπε ότι “σήμερα ξεπέρασε τον χειρότερο εαυτό του”. “Ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό του, κάνοντας την αδιανόητη για πρώην πρωθυπουργό και νυν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωση ότι η κυβέρνηση άνοιξε την πλατφόρμα των εμβολιασμών για την ηλικιακή ομάδα 30-39 ετών πολύ νωρίτερα από το προγραμματισμένο, για να “ξεστοκάρει”, είχε πει συγκεκριμένα η κ. Πελώνη.

Κοραή: Πλήρης δικαίωση του Αλέξη Τσίπρα για το “ξεστοκάρισμα”
Keywords
Τυχαία Θέματα