Πόρσε χάνει τον έλεγχο: Η στιγμή που αυτοκίνητο απογειώνεται στον αέρα

Απίστευτο περιστατικό συνέβη σε μια διασταύρωση στο Σάο Πάολο, όταν μια γαλάζια Porsche Boxster πέρασε με μεγάλη ταχύτητα τα ψηλά σαμαράκια του δρόμου. Ο οδηγός δεν έκοψε ταχύτητα με αποτέλεσμα να χάσει για λίγο τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Είναι γεγονός ότι οι χιαστί κίτρινες διαγραμμίσεις μιας διασταύρωσης μπορεί να ψυλλιάσουν κάποιους ότι πρόκειται για σημείο που έχει κάποιους κινδύνους, που βιντεοσκοπείται ή που γενικώς χρειάζεται χαμηλότερη ταχύτητα. Παρόλα αυτά, ο οδηγός αυτής της Porsche

δεν έκανε τίποτα από αυτά, και πέρασε τη διασταύρωση χωρίς να κόψει.

Το video με την παρολίγον ανατροπή της Porsche ποστάρισε στο Instagram ένας άνδρας με το ψευδώνυμο Arcanjo_lg, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο τη σωστή στιγμή και κατέγραψε όλο το συμβάν στην κάμερα του κράνους του. Η γαλάζια Porsche χτυπά βίαια το σαμαράκι μπαίνοντας στη διασταύρωση και το πίσω μέρος του αυτοινήτου ανασηκώνεται τόσο πολύ που σίγουρα ένα μέρος του παρ-μπριζ θα… «φαγώθηκε», χτύπημα που ο οδηγός της γαλάζιας Porsche Boxster θα το θυμάται για πάντα.

Το θετικό είναι ότι ο χειριστής επέδειξε ψυχραιμία, σθένος και αυτοκυριαρχία, και κράτησε τον έλεγχο που έτεινε να χαθεί ώσπου οι τέσσερις τροχοί της Boxster ανέκτησαν την επαφή τους με το έδαφος, την πρόσφυσή τους και την ευθυγράμμιση με το δρόμο. Σε όλες αυτές τις στιγμές ακούγεται και ο ήχος του εμπρός προφυλακτήρα που σέρνεται στην άσφαλτο, αλλά μικρό το κακό, καθώς η κατάληξη αυτής της στιγμιαίας περιπέτειας θα μπορούσε να είχε πολύ πιο σοβαρές συνέπειες, τόσο για τον οδηγό όσο και για τα γύρω αυτοκίνητα και πέζους. Οπότε, καλό -και ενίοτε σωτήριο της ζωής μας- είναι να έχουμε διαρκώς τα μάτια μας στο δρόμο και σε οτιδήποτε μας έρχεται και θα μπορούσαμε να είχαμε προβλέψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόρσε,porse