Πόπη Τσαπανίδου – ΣΥΡΙΖΑ: Εξηγεί γιατί δέχθηκε να είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος

Η Πόπη Τσαπανίδου, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να γίνει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από την ανακοίνωση του κόμματος ότι διαδέχεται τον Νάσο Ηλιόπουλο. Συγκεκριμένα, η κ. Τσαπανίδου γράφει: «Επέλεξα να ενώσω τις δυνάμεις μου με μια άλλη -νέα- ομάδα ανθρώπων που έχουν όραμα. Προοδευτικό

όραμα, στόχους και αγωνίζονται να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο για όλους μας», ενώ προσθέτει ότι, πριν αποδεχτεί, το συζήτησε με τις κόρες της και φιλικά της πρόσωπα.

Στη συνέχεια, η κ. Τσαπανίδου τονίζει: «Είμαι πια έτοιμη να περάσω και στην άλλη πλευρά. Να δοκιμάσω, να κάνω ότι μπορώ, για να σας εξηγήσω το όραμα που έχει ο Σύριζα – Π.Σ.». Για τον Αλέξη Τσίπρα αναφέρει ότι στο πρόσωπό του «βλέπω έναν άνθρωπο που μπορεί να κάνει πράξη τις ιδέες που πρεσβεύει, που δεν επιχειρεί να αποδείξει κάτι που δεν είναι. Έχει όραμα και μάλιστα το όραμα που χρειαζόμαστε. Ρεαλιστικό και σε χρήμα και σε χρόνο». Ο Αλέξης Τσίπρας γνωστοποίησε την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Tsapanidou (@tsapanidou)

Keywords
Τυχαία Θέματα