«Πολύ σκληρός για να πεθάνει» ο Γιώργος Παπανδρέου

Με μεγάλο ενθουσιασμό και επευφημίες έγινε δεκτός στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Χιλιάδες σύνεδροι τον υποδέχτηκαν λίγα λεπτά μετά τις έξι το απόγευμα, σαν να ήταν εκείνος ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και σαν να μην είχε περάσει ούτε μια μέρα από την εποχή του 2009 που τον αποθέωναν για την τότε

μεγάλη του νίκη. Και φυσικά σα να μην είχε μεσολαβήσει τίποτα από αυτά που βιώνει σήμερα ο τόπος.

Επί δέκα λεπτά τουλάχιστον, οι σύνεδροι χειροκροτούσαν όρθιοι τον πρώην πρωθυπουργό, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο», δυνατό», «Γιώργο μαζί, στη νέα εποχή» και «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, με τον Γιώργο αρχηγό»!!

Χιλιάδες σύνεδροι φώναζαν ρυθμικά το όνομά του «Παπανδρέου-Παπανδρέου».

Την ώρα της εισόδου του, απουσίαζε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και στο βήμα είχε ανέβει ήδη ο πρώην υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος αναγκάστηκε να καθυστερήσει την έναρξη της ομιλίας του και η διαδικασία διακόπηκε…

Σχολιάζοντας από το twitter o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης είπε: «Η αποθέωση του Γ. Παπανδρέου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, δείχνει την αντοχή δυναστειών κ αρχηγισμού. Αλλά και την ανάγκη να γίνουν αυτά παρελθόν».

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν έδωσε το παρών στη χθεσινή έναρξη του συνεδρίου λόγω ανειλημμένης υποχρέωσής του στην Κωνσταντινούπολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα