Πολωνός πρωθυπουργός Κως: “Παραδώστε μας τον δολοφόνο της Αναστάζια”

Ύστερα από την παρέμβαση του Πολωνού υπουργού Δικαιοσύνης για τη δολοφονία της Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω, παρενέβη κι ο Πολωνός πρωθυπουργός, Ματέους Μοραβιέτσκι ζητώντας την έκδοση του δολοφόνου της 27χρονης. «Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια ​​δολοφονία της 27χρονης Αναστασίας. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Ως εκ τούτου, θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να εκδώσει τον ύποπτο σε πολωνικό δικαστήριο και να λάβει την υψηλότερη δυνατή ποινή» έγραψε ο Ματέους Μοραβιέτσκι.

Να

σημειωθεί ωστόσο ότι δεν έχει γίνει καμία σύλληψη μέχρι στιγμής για τη δολοφονία της Αναστάζια. Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που αυτή την ώρα βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή έχει οδηγηθεί στο ανακριτικό γραφείο με τις κατηγορίες της αρπαγής και της γενετήσιας πράξης με άτομο ανίκανο προς αντίσταση. Έχει πέσει σε αντιφάσεις ενώ υπάρχουν -όπως δήλωναν αστυνομικές πηγές στο iefiemerida- συντριπτικά στοιχεία σε βάρος του, ενώ αναμένεται η κατηγορία σε βάρος του να αναβαθμισθεί.

Jestem wstrząśnięty brutalnym morderstwem 27-letniej Anastazji. Sprawca musi ponieść bardzo surowe konsekwencje. Dlatego zwrócimy się do Grecji o wydanie podejrzanego, aby stanął przed polskim sądem i otrzymał najwyższy możliwy wymiar kary.

— Mateusz Morawiecki (@MorawieckiM) June 19, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολωνός, Κως, “Παραδώστε, Αναστάζια”,polonos, kos, “paradoste, anastazia”