Πολωνία: 80χρονη νάρκωνε και λήστευε άνδρες, που γνώριζε μέσω internet

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην Πολωνία συνελήφθη μια 80χρονη γυναίκα με την κατηγορία ότι αποπλανούσε τα θύματα της, τα νάρκωνε και στην συνέχεια τα λήστευε αποσπώντας τεράστια χρηματικά ποσά όπως και κοσμήματα.

Η μέθοδος της 80χρονης γυναίκας ήταν να βρίσκει άτομα μέσα από σελίδες γνωριμιών, ενώ στην συνέχεια τα καλούσε στο σπίτι της για τους κάνει το τραπέζι. Εκεί έριχνε ναρκωτικό στο ποτό τους και ανενόχλητη ενώ το θύμα κοιμόταν, αποσπούσε χρήματα

και αντικείμενα αξίας.

Ενδεικτική η περίπτωση ενός 78χρονου από τον οποίο η 80χρονη έκλεψε κοσμήματα αξίας 1800 ευρώ, μετρητά και ηλεκτρονικά gadgets.

Η υπόθεση άφησε άφωνο και τον εισαγγελέα που ανέλαβε την υπόθεση καθώς δεν μπορούσε να διανοηθεί πως μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία προέβαινε σε τέτοιες πράξεις. Αν και οι έρευνες της αστυνομίας αποκάλυψαν ότι η 80χρονη γυναίκα που ονομάζεται Janina M. , συνήθιζε και σε νεαρότερη ηλικία να κάνει τις ίδιες πράξεις για τις οποίες είχε καταδικαστεί οκτώ φορές.

Η γυναίκα αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο αν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 20 ετών.

Το άρθρο Πολωνία: 80χρονη νάρκωνε και λήστευε άνδρες, που γνώριζε μέσω internet εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα