Πόλεμος για τις δηλώσεις Γεροβασίλη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τις αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη σχετικά με την μη προβολή των τοποθετήσεων των ηγετών που συμμετείχαν στην Ευρωμεσογειακή Σύνοδο.

Τις δηλώσεις αυτές ακολούθησε ένας πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στην κυβερνητική εκπρόσωπο και την Νέα Δημοκρατία, ενώ θέση στο ζήτημα πήραν σήμερα τόσο το ΠΑΣΟΚ

όσο και το Ποτάμι.

Το ΠΑΣΟΚ μέσω του εκπροσώπου του Παύλου Χρηστίδη ανέφερε:

«Δεν φτάνει που ο κ Τσίπρας και η κ Γεροβασίλη ρίχνουν μαύρο στην ενημέρωση και τις ζωές 2000 εργαζομένων, θέλουν να τους επιβάλλουν και τι θα λένε μέχρι να τους βγάλουν στην ανεργία. Αίσχος! Τους προτείνουμε να ακολουθήσουν την πρόταση Κατρούγκαλου και να φτιάξουν μια ιστοσελίδα να προβάλλουν ΜΟΝΟ όσα θέλει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ».

Το Ποτάμι τονίζει από τη μεριά του:

«Οι δημόσιες υποδείξεις της κυβερνητικής εκπροσώπου στους τηλεοπτικούς σταθμούς για τον τρόπο κάλυψης μιας είδησης αποτελεί μνημείο αυταρχικής νοοτροπίας. Tα κυβερνητικά στελέχη είναι τόσο εμποτισμένα με αυτή τη νοοτροπία ώστε δεν τους περνάει καν από το μυαλό ότι έτσι παραβιάζουν κάθε αρχή ελευθεροτυπίας, ότι η ιεράρχηση των θεμάτων είναι υπόθεση των δημοσιογράφων και οι επιλογές τους κρίνονται και αξιολογούνται καθημερινά από τους πολίτες. Το επόμενο βήμα θα είναι η ίδρυση Υπουργείου Αλήθειας και η παρουσία κυβερνητικού κομισάριου στις συσκέψεις που θα ορίζει τη σειρά και τον τρόπο παρουσίασης των θεμάτων«.

Το άρθρο Πόλεμος για τις δηλώσεις Γεροβασίλη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα