Πολάκης – Λατινοπούλου: Το εντομοαπωθητικό και ο Στάλιν

Πολλά σχόλια και τις γνωστές ακραίες αντιπαραθέσεις στο twitter εχει προκαλέσει μια ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για την γαλάζια υποψήφια βουλευτή Αφροδίτη Λατινοπούλου. Ολα ξεκίνησαν με μια ατυχή ανάρτηση της ίδιας της γαλάζιας πολιτευτού που κρατά στα χέρια της ένα εντομοαπωθητικό και καλεί τους φίλους της να εξαφανίσουν “τα αριστερά μικρόβια”. Στην ανάρτηση της κ. Λατινοπούλου ,απάντησε ο Παύλος Πολάκης με φωτογραφίες του Στάλιν και τα γνωστά κοσμητικά επίθετα που συνήθως χρησιμοποιεί.

Έγραψε
ο Παύλος Πολάκης:

“-Είπε η γαλάζια ΚΑΜΠΙΑ η ακατοίκητη….

-Ψέκασε αυτόν …να σε βάλει να το πιεις

ΥΓ Επειδή δεν σε βοηθάει το γνωσιακό ,ιστορικό και μορφωτικό σου επίπεδο να καταλάβεις ποιος είναι, σου βάζω και τη φωτό 3,μπας και τον αναγνωρίσεις και σε πιάσει τρέμουλο….

Αει να χαθείς ,φασισταριο!!!”

Μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση, ο Παύλος Πολάκης την κατέβασε, ενώ την υπόθεση “ανέλαβε” μετά και η Ομάδα Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο άλλος ο σύντροφος πάει να την πει στη Λατινοπούλου και το κάνει χειρότερο, απειλώντας την με «εκκαθάριση» κατά τις γνωστές σταλινικές μεθόδους. Θα ήταν επικίνδυνοι, αν δεν ήταν επικά ηλίθιοι. pic.twitter.com/8C2hna9uhb

— Georgy Zhukov (@GeorghyZhukov) January 4, 2021

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Ο όμορφη Θεσσαλονικιά που νευριάζει τους… αριστερούς

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, γεννήθηκε το 1991 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το τένις η οποία και διήρκησε πάνω από δέκα χρόνια. Έχει δύο αδέρφια και όπως αναφέρει η ίδια στο site της: “Μεγάλωσα σε μια υπέροχη, τρίτεκνη, ένθεη, παραδοσιακή οικογένεια με πολλή αγάπη, αλλά και αυστηρούς κανόνες.” Το 2009 μπαίνει στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, συνεχίζει να παίζει τένις, συμμετέχοντας σε πρωταθλήματα της Ελλάδας και της Ευρώπης, ενώ το 2013 ανοίγει Ακαδημία Τένις.

Το 2018 άρχισε να εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός και λίγο αργότερα έρχεται στη ζωή της και η πολιτική. Το Νοέμβριο του 2017, ορίστηκε Γραμματέας Επαρχιακού της ΟΝΝΕΔ. Το Φεβρουάριο του 2018 ξεκινά την καμπάνια “Macedonian products made in Greece” για να προωθήσει τα Ελληνικά Μακεδονικά Προϊόντα. Στις εκλογές του Ιουλίου του 2019 ήταν υποψήφια Βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί. Κατά καιρούς οι αναρτήσεις της στα social media έχουν πυροδοτήσει σφοδρές αντιδράσεις, με τελευταία αυτή του Δημήτρη Παπαδημούλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πολάκης – Λατινοπούλου, Στάλιν,polakis – latinopoulou, stalin