Ποιός «έβγαλε» από τα ρούχα του τον Russell Brand;

Ο κωμικός ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή του, όταν ένας από το κοινό, που παρακολουθούσε το σόου του στο Νιου Τζέρσεϋ, φώναζε συνέχεια το όνομα της πρώην του Katy Perry! Το περασμένο Σάββατο ο Russell, νευριασμένος από τις συνεχείς ενοχλήσεις, που του έκανε ένας άντρας, που παρακολουθούσε το σόου, ζήτησε να ανάψουν τα φώτα, για να δει ποιος είναι αυτός που κάνει τόση φασαρία!

Το κοινό υπέδειξε τον «ανάγωγο», δείχνοντάς τον, και ο ηθοποιός ξεκίνησε την «επίθεση»! Τον κατηγόρησε ότι είναι ανισσόροπος λέγοντας του: «Θέλω να δω

πως είναι αυτός ο άνθρωπος. Ανοίξτε τα φώτα γιατί θέλω να δω αν έχω δίκιο. Ποιος είναι αυτός που φωνάζει το ίδιο πράγμα; Έλα δω να σε δω. Για να δούμε πως είναι η διανοητική σου κατάσταση; Εσύ είσαι λοιπόν; Ω Θεέ μου!! Πίστευα ότι η προσωπικότητα σου προερχόταν από την φυσική σου ομορφιά, αλλά μετά σε είδα. Νόμιζα ότι η σιγουριά σου προερχόταν από την ομορφιά σου, αλλά βλέποντάς σε, δείχνεις σαν κάποιον, που έπεσε έξω από μία εκκλησία!!». Και συνεχίζοντας να εκτοξεύει προσβολές είπε: «Και τί τριβελίζει μέσα στο μυαλό σου; Κάποια περίεργη μίξη αλκοόλ και βλακειάς… και ΝΑΙ έχεις την σιγουριά να συνεχίζεις να φωνάζεις!!

Όπως αποκάλυψε κάποιος που βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό,
«Ο Russell συνέχισε να του λέει, πόσο καλός πίστευε ότι ήταν, όταν έπεφτε στο κρεβάτι με γυναίκα, μέχρι να τον βγάζει ανίκανο!!! Πρέπει να ήταν πολύ εξευτελιστικό για τον συγκεκριμένο, γιατί συνεχιζόταν χωρίς να έχει τελειωμό». Κάποια στιγμή ο ηθοποιός συνήλθε, ανέβηκε πάνω στην σκηνή και του είπε: «Κατέστρεψες την αγάπη που σου είχα!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα