Ποιος είναι ο Φλολάντ Λούλι που ψάχνει τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Μετά τη διαφαινόμενη φυγή του δραπέτη των φυλακών Τρικάλων Ιλίρ Κούπα προς την Αλβανία, η ΕΛ.ΑΣ. στρέφει τώρα πιο έντονα την προσοχή της σε έναν άλλο δραπέτη, που θεωρείται πολύ πιο επικίνδυνος, τον Φλολάντ Λούλι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, θεωρείται πως ο Λούλι βρίσκεται κάπου καλά κρυμμένος ίσως και μεταμφιεσμένος στην Αθήνα, καθώς δεν ακολούθησε τον Φάτος Σούλα στον δρόμο προς το Κόσσοβο ούτε τον Κλέμεντ Κάλα στον δρόμο προς την Αλβανία, ενώ δεδομένα δεν ήταν μαζί με τον Κόλα και τους υπόλοιπους.

Ο

27χρονος Λούλι θεωρείται στυγνός δολοφόνος και μπορεί να προξενήσει κακό ανά πάσα στιγμή. Ανώτατα κλιμάκια της Αστυνομίας, επισημαίνουν πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως επέλεξε την πορεία του «μοναχικού λύκου» και δεν ακολούθησε την υπόλοιπη συμμορία των Αλβανών δραπετών του Μάριον Κόλα.

Ο Λούλι διέπραξε από το διάστημα 2009 έως και το 2011,38 ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων σε Λάρισα και Βόλο. Με λεία αξίας 45.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 560.000, ο αδίστακτος κακοποιός δε δίστασε να σκοτώσει εν ψυχρώ μια 55χρονη γυναίκα όταν αυτή αρνήθηκε να του δείξει μέρος που έκρυβε τα χρήματά της. Ο Αλβανός κακοποιός, καταδικάστηκε σε τρεις φορές ισόβια, με επιπρόσθετη ποινή 146 χρόνων.

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πως βρίσκεται στα ίχνη και ενός άλλου Αλβανού κακοποιού. Πρόκειται για τον κακοποιό Αντιμίρ Μουρατάι, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε σε ληστεία τράπεζας στην Λάρισα μαζί με τον Κλέμεντ Κάλα και απέσπασε λεία άνω των 500.000 ευρώ.

Πάντως, από όλους τους δραπέτες ο Λούλι παρουσιάζεται ο πιο αδίστακτος και είναι απόριας άξιο το πώς δεν ενεργοποιήθηκε νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του και τη σύλληψή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα