Ποιες δηλώσεις του Γ. Παπαδάκη στεναχώρησαν τον Γ. Αρναούτογλου;

Κάποιο ατυχές σχόλιο του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, Γιώργου Παπαδάκη, προς το πρόσωπο του Γιώργου Αρναούτογλου, έφερε την ένταση ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές!

Ο Γιώργος Παπαδάκης πρόσφατα σχολίασε στην εκπομπή του, ότι πολλές από τις δήθεν παπαρατσίστικες φωτογραφίες του Γρηγόρη είναι «στημένες» από τον ίδιο-εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι ο παρουσιαστής καλεί τους δημοσιογράφους για να τον φωτογραφίσουν στις εξόδους του!

Ο Γρηγόρης στεναχωρημένος σχολίασε τα λεγόμενα του συναδέλφου του:

«Θα πρέπει να συζητήσουμε από κοντά κάποια στιγμή πως είναι να περιμένουν έξω από το σπίτι σου τέσσερις και πέντε ημέρες τα αυτοκίνητα για να σε περιμένουν να βγεις με την προϋπόθεση να σε δουν με κάποιο ζευγάρι, όπως επίσης το να σε κυνηγάνε οπουδήποτε και αν πας».

Και συνεχίζοντας συμπλήρωσε: «Θέλω να πω ότι με στεναχώρησε ιδιαίτερα η δήλωση του Γιώργου του Παπαδάκη, που εκτιμώ ιδιαίτερα και μου είναι φοβερά συμπαθής και του έχω πολύ σεβασμό και του Θέμου που είπε αυτή την ατάκα, γιατί δεν συμβαίνει αυτό».

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στον δημοσιογράφο του Star, ότι έχει αναγκαστεί να περάσει μέχρι και κόκκινο σηματοδότη για να αποφύγει παπαράτσι ενώ αρνείται ότι έχει σηκώσει το τηλέφωνο για να ιδοποιήσει κάποιο δημοσιογράφο. Παραδέχεται βέβαια ότι στην αρχή της καριέρας του, επιθυμούσε την δημοσιότητα αλλά αυτή του βγήκε «ξυνή»:

«Όταν ξεκινούσα το ευχόμουν να με φωτογραφίζουν οι παπαράτσι οπότε μετά που έγινε στην υπερβολή και ένιωσα άβολα δεν μπορούσα να πω δεν το θέλω γιατί το ευχήθηκα. Πρόσεχε τί εύχεσαι γιατί μπορεί να σου συμβεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα