Ποιά τα έβαλε με τον Barack Obama;

Με γραπτό μήνυμα στο μπλοκ της «άδειασε» με το γάντι τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, επειδή ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει τον γάμο μεταξύ των ομοφυλόφιλων. Δεν είναι άλλη από την κόρη της Sarah Palin, Κυβερνήτη της πολιτείας της Αλάσκας και πρώην συμμετέχουσα στο Αμερικάνικο «Dancing With The Stars». Η Bristol Palin δεν «χαρίστηκε» και καταδίκασε την δήλωση του Obama, γράφοντας: «Παρόλο που είναι καλό να ακούς τις

ιδέες των παιδιών σου, υπάρχει η στιγμή αυτή, που ο πατέρας πρέπει να ενεργεί ως πατέρας. Σε αυτήν την περίπτωση θα βοηθούσε να εξηγήσει στα παιδιά του, ότι δεν συντρέχει λόγος να αλλάξουμε τον θεσμό τόσων χιλιάδων χρόνων».

Και συνεχίζοντας με περισσότερο σαρκασμό: «Παρόλο που μπορεί τα παιδιά να έχουν τέτοια παραδείγματα, ξέρουμε ότι γενικώς τα πάνε καλύτερα, μεγαλώνοντας με πατέρα και μητέρα. Σε αυτήν την κατάσταση τα πράγματα γίνονται με διαφορετικό τρόπο. Μπορεί να είμαστε ευχαριστημένοι που η Malia & η Sasha δεν είναι νεότερες ή θα μπορούσε η σημερινή δήλωση του Προέδρου να ήταν να διορίζουμε την “Ντόρα την Εξερευνήτρια” Γενικό Εισαγγελέα, εξαιτίας της προόδου που έχει κάνει να σταματήσει τις “αλητείες” της “Αλεπούς Swipper”!! Κάποια στιγμή οι μπαμπάδες θα πρέπει να οδηγούν την οικογένεια προς τους σωστούς τρόπους σκέψης. Σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν καλύτερο, εάν ο τωρινός Πρόεδρος θα μπορούσε να είναι ένας πραγματικός ηγέτης, ώστε να βοηθήσει να καλλιεργήσουμε σωστές σκέψεις, αντί να αντικατοπτρίζει αυτό που πιστεύουν αρκετοί νέοι που παρακολουθούν σειρές όπως το “Glee”».

Keywords
Τυχαία Θέματα