ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Η συγκυβέρνηση έχει παραδώσει τη χώρα στους Γερμανούς»

Στην αντεπίθεση βγαίνουν οι συνδικαλιστές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με αφορμή τις «εμπρηστικές» δηλώσεις του Γερμανού υφυπουργού Εργασίας Γιόαχιμ Φούχτελ, χαρακτηρίζοντάς τον «εντεταλμένο της Γερμανικής Καγκελαρίας» με «απύθμενο θράσος».

«Η παρέμβαση και το ύφος του κ. Φούχτελ δείχνει πώς η συγκυβέρνηση έχει παραδώσει τη χώρα στους Γερμανούς, οι οποίοι συμπεριφέρονται ως κατακτητές και μάλιστα επί Ελληνικού εδάφους» σημειώνει μεταξύ άλλων η Ομοσπονδία.  

«Κατόπιν των απαξιωτικών και προσβλητικών δηλώσεων του

κ. Φούχτελ, σε βάρος των Ελλήνων εργαζομένων, οι οποίοι βάσει της τελευταίας έκθεσης του ΟΟΣΑ εργάζονται ετησίως 2.017 ώρες αντί 1.408 των Γερμανών, η συγκυβέρνηση των κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα: Ποιος κυβερνά τη χώρα; Με ποιο δικαίωμα ο κ. Φούχτελ και η παρέα του συστήνουν απολύσεις και αποφασίζουν αν θα περικοπούν οι πόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μεταθέτοντας στις πλάτες του δοκιμαζόμενου λαού την επιβάρυνση της λειτουργίας της ;  Η Κ.Ε.Δ.Ε. και οι αιρετοί που έχουν κάνει τον κ. Φούχτελ συνομιλητή τους, τι απαντούν στις  κατάπτυστες αυτές δηλώσεις του; Συμφωνούν με αυτά που λέει»; καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.  

 

Keywords
Τυχαία Θέματα