Ποδόσφαιρο – SL2/FL: Πιέζουν για σέντρα

Ποδόσφαιρο – SL2/FL: Συνεχίζουν τις προσπάθειες για να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση οι άνθρωποι της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ. Το Διοικητικό της Συμβούλιο αποφάσισε να συζητηθεί εκ νέου η έναρξη των πρωταθλημάτων, έπειτα και από τις δηλώσεις που έκανε ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Μάλιστα, μέσω της σημερινής τους ανακοίνωσης ζητάνε και την στήριξη της προσπάθειας τους από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Σούπερ Λιγκ. Ενώ όπως αναφέρουν, θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή

(13/11, 15:00) με τον ΠΣΑΠ.

Ποδόσφαιρο – SL2/FL: Κοινό μέτωπο

Με την κίνηση τους αυτοί οι άνθρωποι των Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ θέλουν να «χτίσουν» ένα κοινό μέτωπο. Ετσι ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα τους και να μπορέσουν να κάνουν σίγουρη την «σωτηρία» τους. Η ανακοίνωση των Σούπερ Λιγκ 2 – Φούτμπολ Λιγκ:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 – Football League αποφάσισε, μετά και τις επίσημες δηλώσεις του Υπουργού Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη ότι τη Δευτέρα θα συζητηθεί εκ νέου το ενδεχόμενο έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2.
* να αποστείλει επιστολές στην ΕΠΟ και την Super League 1 ζητώντας την στήριξη στο αίτημά τους.
* να πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 13/11/2020 και ώρα 15:00 με τον ΠΣΑΠ, προκειμένου ενωμένοι όλοι οι φορείς να διεκδικήσουν την άμεση επίλυση του θέματος.

Δείτε ακόμη: Ερχεται …τούμπα το ματς με Σλοβενία στην ΤούμπαΣτον πάγκο του Περιστερίου ο ΠεδουλάκηςΈξω από το καλεντάρι της Φόρμουλα 1 και το 2021 το Βιετνάμ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποδόσφαιρο – SL2FL, Πιέζουν,podosfairo – SL2FL, piezoun