Ποδόσφαιρο – Nations League: Φρένο στην Ιταλία

Ποδόσφαιρο – Nations League: Κλώτσησε…. την ευκαιρία της η Ιταλία. Η «σκουάντρα ατζούρα» έμεινε ισόπαλη στο 1-1 με την Βοσνία. Οι Ιταλοί έπαιξαν καλύτερα και απείλησαν τους Βόσνιους, ωστόσο, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγάνε το γρήγορο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν υποδειγματικά και κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο β’ μέρος,

οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το  ήδη «παγωμένο» «Αρτέμιο Φράνκι» με τον Τζέκο να κάνει το 0-1 στο 57’. Οι Ιταλοί αντέδρασαν και 10 λεπτά ισοφάρισαν με τον Σένσι. Δεν έμειναν εκεί και κυνήγησαν το δεύτερο γκολ. Οι φάσεις έπεφταν βροχή, ωστόσο, δεν μπορούσαν να καταλήξουν στο τέρμα του Σέχιτς. Το σκορ έμεινε ως έχει και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου οι Ολλανδοί επικράτησαν με 1-0 της Πολωνίας. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι «οράνιε» πήραν το κεφάλι στον όμιλο, εκμεταλλευόμενοι την ισοπαλία της Ιταλίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Ολλανδούς να πατάνε καλύτερα στα πόδια τους. Είχαν διάθεση, ανέβασαν ρυθμό και έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο. Όμως, δεν κατάφεραν, να παραβιάσουν την εστία του Σέζνι. Στο β μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο. Κατάφεραν και πήραν το προβάδισμα στο 61’ με τον Μπέρκβιν να κάνει το 1-0. Κατέβασαν τον ρυθμό τους και κράτησαν την κατοχή, με το αποτέλεσμα να μένει ως έχει.

Ποδόσφαιρο – Nations League: Τα αποτελέσματα

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Νορβηγία ηττήθηκε με 1-2 από την Αυστρία (Χάλαντ 66’ – Γκρέγκοριτς 35’,  Σάμπιτσερ 54’). Η Ρουμανία έμεινε ισόπαλη στο 1-1 με την Βόρεια Ιρλανδία (Πούσκας 25’ – Γουάιτ 86’).  Η Σλοβακία ηττήθηκε με 1-3 από την Τσεχία (Σράντς 88’ – Κούφαλ 48’, Ντόκαλ 53’, Κρμέντσικ 86’). Η Σκωτία έμεινε ισόπαλη στο 1-1 με το Ισραήλ (Κρίστι 45’ – Ζαχάβι 73’). Η Λιθουανία ηττήθηκε με 0-2 από το Καζακστάν (Ζαϊνουτίνοφ 4’, Κουατ 86’), με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και η Λευκορωσία από την Αλβανία (Τσικαλέσι 23’, Μπάρε 79’).

Δείτε ακόμη: Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!
Keywords
Τυχαία Θέματα