Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Τούρκου παρουσιαστή- Τι έδειξαν τα κινητά των δύο νεκρών (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην τελευταία του κατοικία στο Τζεγκέλκιοϊ της Κωνσταντινούπολης μεταφέρθηκε σήμερα η σορός του Τούρκου παρουσιαστή Βατάν Σασμάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε με τρεις σφαίρες πισώπλατα από το πρώην μανεκέν Φιλίζ Ακέρ το απόγευμα της Κυριακής σε γνωστό πολυτελή ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η σύζυγός του, που είναι πέντε μηνών έγκυος.

Η σύζυγος έβαλε στο χέρι της και τις δύο βέρες, τη δική της και του Βατάν Σασμάζ. Στην κηδεία πήγαν

προσωπικότητες από όλη την Τουρκία να τον αποχαιρετίσουν.

Στο μεταξύ άρχισαν να ξεδιπλώνονται οι λεπτομέρειες της δολοφονίας έπειτα από έλεγχο των κινητών τηλεφώνων τόσο του παρουσιαστή όσο και του μανεκέν που τον δολοφόνησε.

Ο Σασμάζ και η Ακέρ είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο πριν 30 μέρες και την μέρα της δολοφονίας αντάλλαξαν μηνύματα. Ωστόσο δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει γιατί ο Σασμάζ δέχτηκε να συναντήσει την Ακέρ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Ένα σενάριο λέει ότι τον κάλεσε για να της φέρει χρήματα αφού κάποιοι λένε ότι σύμφωνα με την ίδια της χρωστούσε εκατομμύρια.

Το ερώτημα είναι γιατί η Ακέρ φορούσε γάντι στο δεξί της χέρι με το οποίο κρατούσε το όπλο. Μέχρι στιγμής τα στοιχεία δείχνουν ότι πιθανότατα είχε σχεδιάσει τη δολοφονία, λένε κάποιοι.

Σύμφωνα με δήλωση του αδελφού της Ακέρ, του Σουλεϊμάν Μπαγέρ, στην οικογένειά τους έγινε άλλη μια δολοφονία: Ο μεγάλος τους αδελφός είχε σκοτώσει τη μητέρα τους. Ωστόσο ο άλλος αδελφός τους ο Σουμέρ Μπαγέρ, ο οποίος είναι στη φυλακή για 22 χρόνια λέει ότι δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο.

Ο Σουμέρ Μπαγέρ δήλωσε μάλιστα πως όπως του είχε πει η αδελφή του είχε ξοδέψει 2.5 δις δολάρια για τον Σασμάζ και τώρα του ζητούσε λεφτά. Του είπε ακόμη ότι στις 21 Αυγούστου είχε πάει ξανά στο ξενοδοχείο της ο Σασμάζ και της είπε πως δεν μπορούσε να της δώσει αμέσως 130 χιλιάδες δολάρια αλλά θα της τα έδινε την επόμενη βδομάδα. Σύμφωνα με τον ίδιο την ημέρα της δολοφονίας θα της πήγαινε τα χρήματα.

Ωστόσο η ανιψιά της Ακέρ, η Ντόρα Ατσάρ, η οποία ήταν η τελευταία που την είδε πριν τη δολοφονία, λέει ότι η θεία της εξακολουθούσε να είναι πλατωνικά ερωτευμένη με τον Σασμάζ παρόλο που είχαν χωρίσει πριν μια δεκαετία. Από το 2011 είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και έλεγε συχνά ότι θα αυτοκτονήσει.

«Ο Βατάν Σασμάζ δεν φταίει. Η θεία μου έτρεφε πλατωνικό έρωτα για εκείνον», είπε η Ντόρα Ατσάρ. Μια άλλη ανιψιά της Ακέρ, η Ντιλέκ Μπαγιέρ είπε ότι η θεία της όταν είχε σχέση με τον Σασμάζ ήθελε να κάνει παιδί μαζί του αλλά δεν κατάφερε να μείνει έγκυος. Το πραγματικό όνομα της Φιλίζ Ακέρ ήταν Φατός Μπαγιέρ. Μάλιστα όπως η ίδια η Ντιλέκ εκτιμά δεν είναι τυχαίο που η Ακέρ χτύπησε τον Σασμάζ πισώπλατα. Η θεωρία της Ακέρ ήταν πως αν κάποιος την χτυπήσει πισώπλατα θα έπρεπε κι εκείνη να τον χτυπήσει πισώπλατα.

Σύμφωνα με την αυτοψία η μία σφαίρα χτύπησε τον Σασμάζ από απόσταση πισώπλατα ενώ κατευθυνόταν προς την πόρτα για να φύγει ενώ οι άλλες τρεις σφαίρες από κοντινή απόσταση.

Η Ακέρ στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο και το πτώμα της βρέθηκε να κοιτάει προς το ταβάνι. Και οι δύο φορούσαν τα ρούχα τους.

Στο χέρι της βρέθηκε το όπλο τύπου Smith Wesson ενώ μάλιστα η Ακέρ είχε και άδεια οπλοφορίας από πέρσι.

Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια που δείχνει επίσης ότι είχε σχεδιάσει τη δολοφονία είναι ότι πριν τέσσερις μήνες αγόρασε οικογενειακό τάφο στην Τούζλα της Κωνσταντινούπολης για 25 χιλιάδες τουρκικές λίρες, όπου έγραψε το όνομά της και την ημερομηνία γέννησής της.

Το άρθρο Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Τούρκου παρουσιαστή- Τι έδειξαν τα κινητά των δύο νεκρών (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα