Πληροφορίες-σοκ: 400 τζιχαντιστές στην Ε.Ε για επιθέσεις

Τρόμο προκαλούν οι πληροφορίες που αποκαλύπτουν Ευρωπαίοι και Ιρακινοί άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας για τα σχέδια τους ISIS προκειμένου να αιματοκυλίσει πάλι την Ευρωπαϊκή Ένωση και να προκαλέσει το απόλυτο χάος.

Δύο ημέρες μετά το μακελειό στις Βρυξέλλες που «πάγωσε» ολόκληρο τον πλανήτη, οι τζιχαντιστές φέρονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη δολοφονική δράση τους.

Τα σενάρια

τρόμου

Σύμφωνα με το Sputnik News, το Ισλαμικό Κράτος έχει προχωρήσει στην εκπαίδευση 400 καμικάζι που είναι έτοιμοι να πατήσουν το κουμπί και να ανατιναχθούν σε πόλεις της Ευρώπης για να σκορπίσουν τον όλεθρο.

Υπάρχει, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ξεκάθαρο σχέδιο στοχοποίησης των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αξιωματούχοι ασφαλείας που δέχθηκαν να μιλούν στο Associated Press, τονίζουν πως οι τζιχαντιστές διαθέτουν έναν ικανό αριθμό ημιαυτόνομων πυρήνων στη Γηραιά Ήπειρο.

Το καμπανάκι του κινδύνου χτυπούν όχι μόνο ευρωπαϊκά αλλά και ιρακινά στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας ενώ προειδοποίηση έρχεται και από Γάλλο βουλευτή που γνωρίζει πως δρουν τα δίκτυα των τρομοκρατών, γράφει χαρακτηριστικά το Sputnik News.

Έτοιμοι οι μαχητές αυτοκτονίας

Σύμφωνα με τις προαναφερθείσες πληροφορίες, οι φανατικοί μαχητές ανέρχονται γύρω στους 400 και τους έχει δοθεί ρητή διαταγή να χτυπήσουν όποτε κρίνουν ότι ενδείκνυνται η χρονική στιγμή και η τοποθεσία. Αυτά τα άκρως ανησυχητικά για την ασφάλεια των Ευρωπαίων πολιτών επισημαίνουν οι εν λόγω αξιωματούχοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία που αφορούσε ολόκληρη την Ευρώπη, προειδοποιώντας ότι «τρομοκρατικές οργανώσεις εξακολουθούν να σχεδιάζουν επιθέσεις στην Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα