Πληροφορίες για συντριβή του αεροσκάφους της Air Algerie στο Νίγηρα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Συνετρίβη τελικά το αεροπλάνο που είχε χαθεί από τα ραντάρ 50 λεπτά μετά την απογείωσή του από την Ουαγκαντούγκου της Μπουργκίνα Φάσο αφού πρώτα πέρασε στον εναέριο χώρο του Νίγηρα. σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ιδιωτικό αλγερινό τηλεοπτικό κανάλι «El Nahar.

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημο σχόλιο για την πληροφορία αυτή. Από την πλευρά της η Air Algerie ανακοίνωσε πως έχει θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης.

Στο μεταξύ, η αποστολή του ΟΗΕ

στο Μαλί και οι γάλλοι στρατιώτες που βρίσκονται εκεί, προσπαθούν να εντοπίσουν το αεροπλάνο. Πηγή στην αποστολή του ΟΗΕ είπε πως δεν έχει ακόμη τις συντεταγμένες της πτήσης ή της θέσης του αεροπλάνου τη στιγμή που εξαφανίσθηκε.

Το αεροπλάνο ήταν ναυλωμένο από την ισπανική εταιρεία Swiftair και από το ισπανικό συνδικάτο πιλότων επιβατικών αεροπλάνων Sepla και όπως έγινε γνωστό τα έξι μέλη του πληρώματος ήταν όλα Ισπανοί.

Το άρθρο Πληροφορίες για συντριβή του αεροσκάφους της Air Algerie στο Νίγηρα εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα