Πλήρης συμφωνία Ερασιτέχνη-Σαββίδη

Τι προβλέπει η οριστική συμφωνία των δύο πλευρών που επιτεύχθηκε με την καθοριστική συμβολή του Θόδωρου Ζαγοράκη. Πλήρης εκμετάλλευση της Τούμπας από την ΠΑΕ, αύξηση των χρημάτων που λαμβάνει ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Το μπάσιμο του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ξεκίνησε από τη συμφωνία του ομογενή επιχειρηματία με τον Ερασιτέχνη για την οικονομική σχέση του ΑΣ με την ποδοσφαιρική ομάδα (3 εκ. ευρώ για πέντε χρόνια) πέρυσι το καλοκαίρι.

Υπογραφές,

ωστόσο, δεν είχαν πέσει στα τελικά έγγραφα της συμφωνίας, καθώς απέμενε να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες και παράλληλα να αξιολογηθεί το αίτημα του ΑΣ ΠΑΟΚ για αύξηση των χρημάτων που θα μπαίνουν κάθε χρόνο στα ταμεία του συλλόγου.Συγκεκριμένα, βάσει της συμφωνίας, φέτος ο Ερασιτέχνης εισπράττει 800.000 ευρώ και τα επόμενα τέσσερα χρόνια προβλέπεται να πάρει από 550.000, ποσό που φαίνεται πολύ μικρό για να καλύψει τις ανάγκες του συλλόγου. Έτσι, το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει μία νέα διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο πλευρών, με την συμβολή και του Θόδωρου Ζαγοράκη που διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τον Ιβάν Σαββίδη, όσο και με το Θανάση Κατσαρή, η οποία έφερε την τελική συμφωνία. Η ΠΑΕ θα έχει την πλήρη εκμετάλλευση όλων συμφωνιών που υπάρχουν για το γήπεδο της Τούμπας (εκμετάλλευση σουπερμάρκετ κάτω από τη θύρα 5, ενοίκια για τις κεραίες που είναι εγκατεστημένες) και ο Ερασιτέχνης θα καρπωθεί περισσότερα χρήματα απ' όσα αρχικά είχαν προβλεφθεί. Αν και δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τις δύο πλευρές, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΑΣ θα λαμβάνει ένα ποσό περίπου στα φετινά επίπεδα των 800.000 ευρώ. Το τυπικό σκέλος της ολοκλήρωσης της συμφωνίας θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

πηγη olapaok.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα