Πλέι οφ 2021: Μάχες χωρίς αύριο

Η κλήρωση των πλέι-οφ με το καλημέρα έβγαλε ένα ακόμη ντέρμπυ μεταξύ των Δικεφάλων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης! Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, που τερμάτισε στην τέταρτη θέση με 47 βαθμους, υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, που έκοψε τρίτη το νήμα με 48 ποντους, σε ένα παιχνίδι από το οποίο θα κριθούν πολλά! Ίσως και το μέλλον και των δύο ομάδων. Και με την ευκαιρία να τονίσω πως οι δυο τους θα βρεθούν και πάλι αντίπαλοι

σε δίπλα παιχνίδια για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος τον Απρίλιο! Ο ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πέτυχε 13 νίκες! Είχε 8 ισόπαλα ματς, ενώ ηττήθηκε 5 φορές! Η ΑΕΚ κέρδισε σε 14 παιχνίδια. Είχε 6 ισοπαλίες και έχασε σε 6 αγώνες!

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Ο ΠΑΟ από την άλλη, μπορεί να έχει χάσει παιχνίδια ακόμη και από ομάδες που δεν τις περίμενε, όμως κέρδισε τα πιο σπουδαία ντέρμπυ και μάλιστα με το ίδιο σκορ 2-1! Κέρδισε δηλαδή στην Λεωφόρο τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Έτσι οι πράσινοι πήραν την πέμπτη θέση της τελικής βαθμολογίας με 45 βαθμούς! Στον πρώτο αγώνα στα πλέι-οφ αγωνίζονται στην Τρίπολη με τον δυνατό Αστέρα, που εφέτος έδειξε τα δόντια του σε πολλές ομάδες! Ο Αστέρας που τερμάτησε έκτος με 42 βαθμούς, δεν θα είναι ευκολη λεία για τους διεκδικητές μιας θέσης στην Ευρώπη! Άλλωστε και ο ιδιος κυνηγά το όνειρο της εξόδου! Ο Αστέρας στο πρωτάθλημα σημείωσε 11 νίκες. Έφερε 9 ισοπαλίες και ηττήθηκε 6 φορές! Ο Παναθηναϊκός νίκησε σε 13 παιχνίδια. Είχε 6 ισόπαλα παιχνίδια και έχασε 7!

Πλέι οφ 2021: Πάλη μέχρι τελικής πτώσης

Είναι γεγονός ότι θα δοθεί μεγάλος αγώνας. Θα γίνει πάλη μέχρι τελικής πτώσης! Οι ομάδες είναι σχεδόν όλες ισοδύναμες! Ο τελευταίος της βαθμολογίας των πλέι-αουτ θα υποβιβαστεί, ενώ ο 13ος θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Σούπερ Λίγκας 2! Οι πρώτοι αγωνες παρουσιάζουν την μορφή ενός τελικού και προσωπικά πιστεύω πως είναι τελικός! Έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει με τον Ατρόμητο Περιστερίου. Ο Απόλλων Σμύρνης αγωνίζεται με την Λάρισα. Ο Βόλος υποδέχεται τον ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός την Λαμία!

Keywords
Τυχαία Θέματα