Πίτα με μηνύματα στον Ολυμπιακό

«Καμπανάκι» αναφορικά με τις εκκρεμείς υποθέσεις συμβολαίων, τα οποία λήγουν το καλοκαίρι, χτύπησε ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έγινε το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

«Οι άνθρωποι οι οποίοι αντιλαμβάνονται το μεγαλείο του Ολυμπιακού

μας, να είστε σίγουροι ότι θα μείνουν στον Ολυμπιακό. Και τα χρήματα δεν θα είναι αιτία στο να μείνουν ή να φύγουν. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Και εδώ μέσα, αλλά και απ' έξω. Επαναλαμβάνω: όλοι εμείς –και βάζω και τον εαυτό μου μέσα- που αντιλαμβανόμαστε αυτό το μεγαλείο του Ολυμπιακού, θα είμαστε για πάντα μαζί» τόνισε με νόημα ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας.

Ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε ότι ο μεγάλος φετινός στόχος είναι η κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος, εκτιμώντας ότι «... από τη στιγμή που θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και στον δεύτερο γύρο, έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να το πετύχουμε».

Τυχεροί στην κοπή της πίτας ήταν οι Φετφατζίδης και Πίνο, που βρήκαν τα δύο φλουριά και κέρδισαν έκαστος από 5.000 ευρώ, τα οποία θα διαθέσουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Τυχερή ήταν και η διατροφολόγος της ομάδας, Μαρία Λυκομήτρου, η οποία κέρδισε επίσης φλουρί, όπως και η Στέλλα Σαμουηλίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα