Πισπιρίγκου – Κούγιας: «Πυρά» της οικογένειας της κατηγορούμενης κατά Λύτρα και Παπαδόπουλου

Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε σε μια δήλωση – υποστήριξη προς τον Αλέξη Κούγια, μετά την κόντρα του με τους Απόστολο Λύτρα και Όθωνα Παπαδόπουλο τα τελευταία 24ωρα. Στην ανακοίνωση τονίζεται, μεταξύ άλλων, ότι «τις τελευταίες δύο ημέρες παρακολουθούμε έκπληκτοι την αδίστακτη συμπεριφορά των δικηγόρων Παπαδόπουλου και Λύτρα που προσπαθούν να πλήξουν την προσωπικότητα του κορυφαίου Έλληνα ποινικολόγου της κόρης και αδερφής μας Σ.Π., κου Αλέξη Κούγια, προσπαθώντας συγχρόνως να εξουδετερώσουν την αξιοπιστία των οκτώ δημοσίων υπαλλήλων

και όχι ιδιωτών ιατροδικαστών, οι οποίοι μες την επιστημονική τους επάρκεια αποδεικνύουν την αθωότητα της κόρης και αδερφής μας».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «και οι δύο αυτοί αδίστακτοι, όπως αποδεικνύεται, δικηγόροι, μόνο και μόνο για να επανέλθουν στη δημοσιότητα, κάνουν επιθέσεις στον κο Κούγια, διαδίδοντας μόνο ψέματα για το πώς ο κ. Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της συγγενούς μας”. Ως αποτέλεσμα εκβιασμού και πλάνης αποδίδει η οικογένεια και την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση των Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη σημειώνοντας παράλληλα πως «ο παντελώς άγνωστος μέχρι εκείνη την ημέρα Όθωνας Παπαδόπουλος μετεβλήθη σε καθημερινό συμπαρουσιαστή όλων των εκπομπών, ενώ μας διαβεβαίωνε ότι Θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές, για να σταματήσει αυτά τα λαϊκά δικαστήρια, χωρίς ποτέ να κάνει τίποτα και χωρίς να υποβάλει ούτε μια μήνυση, ούτε αγωγή, σε αυτούς που καθημερινά συκοφαντούσαν τη Ρούλα».

Αγωγή διαζυγίου κατέθεσε ο Μάνος ΔασκαλάκηςΣτο μεταξύ, , σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», πριν από τρία εικοσιτετράωρα έφτασε στα χέρια της κατηγορούμενης μέσα στις φυλακές η αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε ο σύζυγός της. Με αυτή ζητά το διαζύγιο να βγει εις βάρος της κατηγορούμενης και υποστηρίζει ότι καταθέτει την αγωγή διαζυγίου λόγω της κατηγορίας που αντιμετωπίζει η 34χρονη μητέρα για τους θανάτους των παιδιών τους. Η δικάσιμος έχει οριστεί για τον Ιούνιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πισπιρίγκου – Κούγιας, Πυρά, Λύτρα, Παπαδόπουλου,pispirigkou – kougias, pyra, lytra, papadopoulou