Πιο υπέρβαρος από ποτέ ο Σχορτσιανίτης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Άμεσο κίνδυνο για την υγεία του σημαίνουν τα κιλά που πήρε μέσα στο καλοκαίρι ο σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος πλέον ζυγίζει 175 κιλά!

Είναι χαρακτηριστικό, πως τα πολλά κιλά που έβαλε του προκάλεσαν υψηλή αρτηριακή πίεση ενώ σύμφωνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο αθλητής θα μπει στο χειρουργείο, εξαιτίας γλαυκώματος και θα χάσει ένα μήνα.

Σήμερα (3/9) η ιστοσελίδα sport5.co.il έγραψε, πως «κατά την διάρκεια

του καλοκαιριού ο παίκτης παραμέλησε τον εαυτό του και πήρε 18kg», καθώς o παίκτης ζύγισε 175 κατά την διάρκεια των εξετάσεων, ενώ σύμφωνα με το συμβόλαιο του πρέπει να ζυγίζει 157. Γιατί, στο συμβόλαιο που υπέγραψε αυτό το καλοκαίρι, υπήρχε και όρος για τα κιλά.

Ο παίκτης, όπως είναι γνωστό, θα μείνει εκτός για ένα μήνα, χάνοντας την προετοιμασία της ομάδας και τα πρώτα ματς της ισραηλινής λίγκας. Από εκεί και έπειτα, πάντα σύμφωνα με το sport5.co.il, τις επόμενες ημέρες οι πρωταθλητές Ευρώπης θα διαπραγματευθούν το συμβόλαιο του παίκτη -βάσει του οποίου, εξαιτίας του υπέρβαρου θα λαμβάνει το μίνιμουμ ποσό των 6.000δολ. το μήνα έως ότου επιστρέψει. Όπως τονίζεται “η “ομάδα του λαού” δεν έχει άλλη επιλογή, καθώς ο “Big Sofo” είναι ένας πολύτιμος παίκτης και γι΄ αυτό έκαναν και τη συγκεκριμένη κίνηση”.

Για να καλύψει το κενό, η Μακάμπι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άλεκς Μάριτς, διάρκειας έως τον Δεκέμβριο, με option της ομάδας να επεκταθεί έως το τέλος της σεζόν. Το μέλλον του Μάριτς θα εξαρτηθεί απόλυτα από τον “Σόφο”.

Το άρθρο Πιο υπέρβαρος από ποτέ ο Σχορτσιανίτης εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα