Πιλότος Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο 32χρονος – “Τους παρακαλέσαμε”

Στο σπίτι του του επέστρεψε αργά το απόγευμα της Τρίτης ο 32χρονος πιλότος, αρκετές ώρες μετά τον εφιάλτη που έζησε στο ίδιο του το σπίτι, όταν τρεις ληστές εισέβαλαν σε αυτό, σκοτώνοντας την 20χρονη σύζυγό του και δένοντας τον ίδιο, δίπλα στο μερικών μηνών παιδί τους. Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων, που συνοδευόταν από τρεις αστυνομικούς,  έφτασε στη μεζονέτα για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα, έμεινε σε αυτό για μια ώρα και αποχώρησε. Κατά την έξοδό του, έκανε συντετριμμένος τις πρώτες του δηλώσεις, μετά το τραγικό περιστατικό, στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.  «Θα τους πιάσουνε.

Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς», είπε, πριν αποχωρήσει από το σημείο.

Η επιστροφή του 32χρονου πιλότου στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά (iefimerida)Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 32χρονος

Προκαλούν ανατριχίλα όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών ο πιλότος, για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε τα ξημερώματα της Τρίτης. Εκεί, είδε φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών και κακοποιών που έχουν αποφυλακιστεί. «Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου. Τρεις με κουκούλες full face οι δυο και ο τρίτος φορούσε το κάλυμμα λαιμού που έχουν για τις μηχανές και το είχε σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Η σωματοδομή τους ήταν κανονική. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, μου έλεγαν συνέχεια που είναι τα λεφτά ρε», κατέθεσε ο 32χρονος, περιγράφοντας τις στιγμές που ήρθε αντιμέτωπος με τους εγκληματίες.

«Τους είπα που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχαμε κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου…» πρόσθεσε στην κατάθεσή του.

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πού εστιάζουν οι έρευνες των αρχών -Επικηρύχθηκαν οι δράστες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δολοφόνων της 20χρονης στα Γλυκά Νερά, φοιτήτριας στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Οι έρευνες στρέφονται σε σεσημασμένους που έχουν διαπράξει παρόμοια εγκλήματα. Παράλληλα, οι Αρχές επικήρυξαν τους δράστες της στυγνής δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά.

«Με σημερινή Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, προκηρύχθηκε χρηματική αμοιβή ύψους τριακοσίων χιλιάδων (300.000€) ευρώ, σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες σε αρμόδια Αρχή που θα οδηγήσουν, στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στη σύλληψη των δραστών ληστείας μετά φόνου σε βάρος 20χρονης γυναίκας, που διεπράχθη σήμερα, Τρίτη 11 Μαΐου, μέσα στην οικία της στα Γλυκά Νερά Αττικής», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6442694 και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σημειώνεται ότι, για τα πρόσωπα που θα παράσχουν πληροφορίες και στοιχεία θα εξασφαλιστεί ανωνυμία έναντι κάθε Αρχής και οποιουδήποτε τρίτου», προσθέτει.

Συγκλονισμένος με τη φρικτή δολοφονία στα Γλυκά Νερά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Συγκλονισμένος δηλώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. «Είμαι συγκλονισμένος, παρά την εμπειρία μου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίθηκε για την αγριότητά του. Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα, στην ελληνική κοινωνία, ακόμη και στο έγκλημα. Ήδη η Ελληνική Αστυνομία έχει κινητοποιηθεί άμεσα.

Έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες, οι οποίες εξετάζουν από κάθε άποψη, από κάθε πλευρά, τη διερεύνηση σε βάθος του εγκλήματος. Πιστεύω στην ικανότητα της ΕΛ.ΑΣ. να φτάσει μέχρι το τέλος. Από την πρώτη στιγμή έφτασε η Αστυνομία εκεί. Υπάρχει μια διαρκής κινητοποίηση και διαρκής στήριξη, ψυχολογική, ιατρική και ανθρώπινη στην οικογένεια. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον τόσο άδικο χαμό μιας τόσο νέας γυναίκας».

Συγκλονίζει η δασκάλα της 20χρονης

Η κ. Μαριλένα Πονηράκη, δασκάλα της νεαρής κοπέλας, μίλησε στην εκπομπή Live Newsκαι ανέφερε ότι η μητέρα της ζει στην Αλόνησο, όπου και η ίδια την γνώρισε με αφορμή μια θεατρική παράσταση. “Η Καρολάιν έπαιξε τον ρόλο της Βέσκα, στο θεατρικό έργο ‘Μπαμπάδες με ρούμι’. Παρουσίασε τον ρόλο πολύ άνετα, ήταν πολύ ταλαντούχα. Μπορούσε εύκολα να κερδίσει την προσοχή και να σταθεί πάνω στη σκηνή. Ήταν ένα δραστήριο, όμορφο, δροσερό, χαμογελαστό κορίτσι. Ήταν η χαρά της ζωής. Ένα πανέμορφο πλάσμα” εξήγησε η δασκάλα της.

Η δασκάλα της νεαρής φανερά συγκινημένη τόνισε: “Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αυτό το έγκλημα”. Nα σημειωθεί ότι οι αρχές επικήρυξαν τους δράστες της στυγνής δολοφονίας της νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά, μόλις λίγες ώρες μετά το φρικτό έγκλημα που σόκαρε όλη τη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα