Πήγε στο νοσοκομείο για κρύωμα και ανακάλυψαν ότι είχε... βδέλλα στο λαιμό!

Έκπληκτοι έμειναν οι γιατροί στο νοσοκομείο Κουμίνγκ της πόλης Ζάοτονγκ, στη νοτιοδυτική Κίνα, όταν είδαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί ένα επτάχρονο κορίτσι που είχε επειγόντως μεταφερθεί στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου με προβλήματα στην αναπνοή.

Οι γιατροί ακούγοντας τα παράπονα των γονιών ότι το κορίτσι υπέφερε από πόνους στο λαιμό οι οποίοι προέρχονταν από κρύωμα, έδωσαν εντολή να γίνουν άμεσα εξετάσεις, από τις οποίες διαπίστωσαν ότι οι πόνοι στο λαιμό και τα προβλήματα στην αναπνοή οφείλονταν σε μια… βδέλλα.

Ναι, σε μια ζωντανή βδέλλα που είχε

κολλήσει στην τραχεία της. Οι γιατροί μετά την ανακάλυψη της βδέλλας, η οποία είχε μήκος πέντε εκατοστά, προχώρησαν στην αφαίρεσή της, ανακουφίζοντας έτσι την επτάχρονη.

«Σκεφτήκαμε ότι μπορεί να έχει κρυολογήσει, αλλά ποτέ δεν περιμέναμε ότι επρόκειτο για βδέλλα ή ότι θα μπορούσε να μείνει εκεί τόσο καιρό», είπε η μητέρα του κοριτσιού το όνομα της οποίας δεν γνωστοποιήθηκε.

Οι γιατροί εκτιμούν ότι το σκουλήκι αυξήθηκε σε μέγεθος, ενόσω ήταν στο λαιμό της μικρής ρουφώντας το αίμα της. Πιστεύουν ότι η βδέλλα μπήκε στο σώμα του κοριτσιού αφότου το κορίτσι ήπιε νερό κατευθείαν από τη βρύση.

Keywords
Αναζητήσεις
βδελλα στο λαιμο, βδελλες wikipedia
Τυχαία Θέματα