Πέθανε στα 58 του ο Ιωάννης Λαρσινός

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Έφυγε» σε ηλικία 58 ετών από ανακοπή καρδιάς ο γνωστός επιχειρηματίας της Κορίνθου, Ιωάννης Λαρσινός.

Ο επιχειρηματίας βρισκόταν στην Ελβετία, σε νοσοκομείο της Γενεύης, όπου την περασμένη εβδομάδα υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείριση.

Η οικογένεια Λαρσινού έχει μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα επιχειρήσεις λατομείων και έτοιμου σκυροδέματος.

Ο Κορίνθιος επιχειρηματίας διοικούσε την επιχείρηση που ξεκίνησε πριν μισό αιώνα στην Κορινθία

και σήμερα είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση λατομείων και έτοιμου σκυροδέματος στη χώρα μας «στρώνοντας» το οδικό δίκτυο της Ελλάδας.

Η δεκαετία του 2000 -το πρώτο μισό της τουλάχιστον- ήταν μια περίοδος έντονης οικοδομικής δραστηριότητας στη χώρα, κυρίως λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.

Η Λαρσινός ανέλαβε έργα όπως το τραμ της Αθήνας, το στάδιο Τάε Κβον Ντο και αρκετά ακόμη. Στα χρόνια που ακολούθησαν εξαγόρασε αρκετά λατομεία ανά την Ελλάδα και άνοιξε κι άλλα εργοστάσια, ανεβαίνοντας έτσι στην πρώτη θέση στην αγορά της.

Ο επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός γενικότερα απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από λίγους μήνες στο Περιφερειακό Συνέδριο Πελοποννήσου, με παρούσα τη μισή κυβέρνηση αποφάσισε να μιλήσει.

Αναφέρθηκε στις καθημερινές άοκνες προσπάθειες των επιχειρηματιών προκειμένου να σταθούν όρθιοι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και απευθυνόμενος στους υπουργούς έκανε μια αγωνιώδη έκκληση: «Eίστε τα αποβατικά μας, φτιάξτε μας τους δρόμους και αφήστε εμάς τους επιχειρηματίες να ξανασηκώσουμε ψηλά την Eλλάδα».

Mίλησε, όμως και για τους εργαζόμενους τόσο στον ιδιωτικό όσο και σε ένα μέρος του δημόσιου τομέα, και τη συμβολή τους, χαρακτηρίζοντάς τους ως τους πιο σκληρά εργαζόμενους Eυρωπαίους.

Βρέθηκε νεκρός ο Σωκράτης ΚόκκαληςΠήρε άδεια από τις φυλακές και δεν επέστρεψε ποτέ!

Το άρθρο Πέθανε στα 58 του ο Ιωάννης Λαρσινός εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα