Πέθανε ο Τάσος Στεφάνου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Την απώλεια του Τάσου Στεφάνου θρηνεί το ελληνικό μπάσκετ. Επί σειρά ετών γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Τάσος Στεφάνου άφησε σήμερα την τελευταία πνοή του σε ηλικία 72 ετών. Είχε γεννηθεί στις 7 Ιουλίου 1945.

Υπήρξε αθλητής στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού

στο μπάσκετ. Το πρώτο δελτίο του ως αθλητής στον Παναθηναϊκό έχει ημερομηνία 13 Νοεμβρίου 1957, ενώ το 1967 κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας με την ανδρική ομάδα.

Υπηρέτησε τον αγαπημένο του σύλλογο από διάφορα πόστα, σε διάφορα αθλήματα για περίπου 50 χρόνια και διετέλεσε για χρόνια Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ήταν ο… νονός της ονομασίας του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, «Τάφος του Ινδού» του Φριτς Λανγκ, καθώς είχε πάει σύσσωμη την ανδρική ομάδα μπάσκετ στον κινηματογράφο «Αρτζεντίνα» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας να παρακολουθήσουν μία ταινία με τίτλο «Ο Τάφος του Ινδού».

Αφιέρωσε τη ζωή του στον σύλλογο της καρδιάς του, τον Παναθηναϊκό και υπηρέτησε το ελληνικό μπάσκετ με ήθος και ευγένεια.

Το τελευταίο «αντίο» θα δοθεί την Παρασκευή (22/12, 13.00) στο αγαπημένο του Φόδελε, στο Ηράκλειο Κρήτης, εκεί όπου τον περασμένο Ιούλιο, πάντρεψε την πολυαγαπημένη μονάκριβη κόρη του, Τέτα. Τρισάγιο θα ψαλεί την Τετάρτη (20/12, 15.00) στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Το άρθρο Πέθανε ο Τάσος Στεφάνου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα