Πέντε πολιτικές κινήσεις στηρίζουν Καμίνη

Την υποστήριξη τους στην υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη, εξέφρασαν οι εκπρόσωποι πέντε Πολιτικών Κινήσεων, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στο Δημαρχείο της Αθήνας.

Ο κ. Καμίνης, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τους κ.κ. Παναγιώτη Βλάχο και Βασίλη Καραμητσάκη από την πολιτική κίνηση «Μπροστά», Λάμπρο Παλάντζα καιΓιάννη Ράπτη από την κίνηση «ΝΕΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ», Σπύρο Καβουνίδηκαι Γιάννη Τούντα από την «ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2012», Παύλο Αθανασόπουλο και Νίκο Διακουλάκη από την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Β» και Χαράλαμπο Συμεωνίδη καιΠέτρο Σφηκάκη από την κίνηση «Π80»

Ο δήμαρχος, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των πέντε πολιτικών κινήσεων για τα αποτελέσματα της πρώτης θητείας της δημοτικής αρχής, για το σχέδιο που αφορά τη λειτουργική και αισθητική και αναβάθμιση της πόλης, καθώς και τις πολιτικές που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής των Αθηναίων.

Οι εκπρόσωποι των πέντε πολιτικών κινήσεων τόνισαν στον κ. Καμίνη ότι αναγνωρίζουν το σημαντικό έργο που έχει συντελεσθεί στην Αθήνα και επισήμαναν ότι βρίσκονται στο πλευρό του δημάρχου Αθηναίων για τη συνέχισή του, με τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί στην κοινωνική πολιτική και την αναβάθμιση του κοινωνικού και αστικού περιβάλλοντος της πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα