Πέντε μήνες παντρεμένος ο Δημήτρης Διαμαντίδης!

Έπρεπε να περάσουν 5 ολόκληροι μήνες για να εντοπίσουν τα δημοσιογραφικά λαγωνικά κάτι που ήταν γνωστό και προγραμματισμένο από τον Δεκέμβριο του 2011 όταν τότε ειδησεογραφικά μέσα προανήγγειλαν τον επικείμενο γάμο του αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού μέσα στο καλοκαίρι με την αγαπημένη του Βερίνα Χιώτη.

Έτσι ο πιο αγαπητός παίκτης του Παναθηναϊκού

έχει ήδη πέντε ολόκληρους μήνες παντρεμένος και μόλις σήμερα και σύμφωνα με την εφημερίδα  Real Life, έγινε ευρύτερα γνωστή η είδηση.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο Πεύκης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρουσία περίπου δεκαπέντε, σύμφωνα με πληροφορίες, καλεσμένων. Ανάμεσά τους οι γονείς του διεθνούς μπασκετμπολίστα, Θωμάς και Μαίρη Διαμαντίδη, και ο αδελφός του Βασίλης..

Η εφημερίδα Real News είχε προαναγγείλει το γεγονός κάνοντας γνωστή την πρόταση του γαμπρού πλέον Διαμαντίδη που έγινε στο διαμέρισμα όπου μένει το ζευγάρι , στα σύνορα της Πεύκης με το Μαρούσι, «σφραγίζοντας» την 2χρονη σχέση του. Η 27χρονη και ο άσος του Παναθηναϊκού γνωρίστηκαν σε γνωστό club της Αθήνα ς, όπου εκείνη εργαζόταν ως υπεύθυνη υποδοχής και εκείνος πήγε για να διασκεδάσει. Ο Δημήτρης είχε χωρίσει με κοπέλα από την γενέτειρά του, την Καστοριά και η Βερίνα ήταν μόνη, ενώ ο έρωτας τους ήρθε εντελώς ξαφνικά, μέσα σε λίγες μέρες!

Την είδηση την είχε δημοσιεύσει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του, το περιοδικό Ciao, από τον Μάιο του 2012, τότε που έγινε και ο γάμος!

Keywords
Αναζητήσεις
diamantidis dimitris pantremonos
Τυχαία Θέματα