Πάτρα: Προσπάθησε να περάσει με 70 κιλά χασίς στην Ιταλία

Περίπου 70 κιλά χασίς προσπάθησε να περάσει στην Ιταλία μέσω Πάτρας ένας Αλβανός με το αμάξι του, ο οποίος εν τέλει συνελήφθη από άνδρες του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πατρών.

Οι άνδρες του Λιμενικού, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, σήμερα τα ξημερώματα, κατάφεραν να σταματήσουν τη διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και κατέσχεσαν τα 70 κιλά κάνναβης, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα. Ο Αλβανός υπήκοος, που ήταν και ιδιοκτήτης του οχήματος και ένας συνεργός

του συνελήφθησαν.

Όπως τόνισε ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών, πλοίαρχος Χαράλαμπος Μουζάκης, στη διάρκεια συνέντευξής του, συνελήφθησαν δύο άνδρες, αλβανικής υπηκοότητας που επέβαιναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο και είχαν κρύψει τα 88 δέματα με ακατέργαστη ινδική κάνναβη και πρόκειται να προσαχθούν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Η συμφωνία που είχε γίνει με τους δύο συλληφθέντες, ήταν με ένα ακόμη άτομο Αλβανικής καταγωγής που διαμένει στην Αττική και αφορούσε την παράδοση των ναρκωτικών σε ομοεθνή τους κοντά στο Αμβούργο Γερμανίας.

Φώτο: contraseolous.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα