Πάτρα: 60χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και τραυμάτισε τον γιό του…

Ένα οικογενειακό δράμα, που μόνο σε ταινίες μπορεί να δει κανείς, εκτυλίχθηκε στην Πάτρα, όπου ένας 60χρονος σκότωσε την 57χρονη σύζυγό του και τραυμάτισε τον 30χρονο γιο του.

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή των Ιτεών, στην Πάτρα

και ο 60χρονος συνελήφθη.

Όπως προκύπτει από τις αστυνομικές πληροφορίες, ο 60χρονος, ο οποίος είναι συνταξιούχος, αρχικά διαπληκτίστηκε με τη σύζυγό του και στη συνέχεια της επιτέθηκε με μαχαίρι, επιφέροντάς της πολλαπλά χτυπήματα στον θώρακα. Στη συνέχεια επιτέθηκε με το ίδιο μαχαίρι εναντίον του 30χρονου γιου του, που εκείνη τη ώρα κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, τραυματίζοντάς τον σοβαρά επίσης στον θώρακα. Αμέσως μετά, ο δράστης έφυγε από το σπίτι και κατευθύνθηκε προς την περιοχή του νέου λιμανιού.

Η Αστυνομία, που είχε ειδοποιηθεί για το περιστατικό, εντόπισε τον 60χρονο στην είσοδο του νέου λιμανιού και τον συνέλαβε.

Ο 30χρονος γιος του διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Έπειτα από την παροχή των πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σε βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα