Πάσχα αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης από τον δήμο Αιγάλεω

Ο δήμος Αιγάλεω και αυτό το Πάσχα στάθηκε ουσιαστικά και με αξιοπρέπεια στο πλευρό των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από την κρίση, διοργανώνοντας εκδηλώσεις για την ενίσχυσή τους. Το Σάββατο 12 Απριλίου ο δήμος συμμετείχε στη δράση «Αυτό το Πάσχα γίνε και εσύ Νονός» όπου συγκεντρώθηκαν λαμπάδες, παιχνίδια και παιδικά ρούχα τα οποία διανεμήθηκαν

στα παιδιά των οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του.

Την Κυριακή του Πάσχα ο δήμος και το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου διοργάνωσαν «Πασχαλινό Γεύμα Αγάπης» για τους ωφελούμενους των δομών της Κοινωνικής Υπηρεσίας και για τους δικαιούχους του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης. Το γεύμα Αγάπης προσφέρθηκε στο χώρο του Συσσιτίου, στο πρώην 15ο δημοτικό σχολείο Αιγάλεω, από τα στελέχη των Κοινωνικών Συσσιτίων ενώ οι μερίδες φαγητού ήταν προσφορά της Λέσχης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής Γ.Α.Δ.Α.

Ταυτόχρονα, η Κοινωνική Υπηρεσία προσέφερε κόκκινα αυγά, κουλούρια και σοκολάτες. Το γεύμα αποτελούνταν από ψητό αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, σαλάτα, κρασί, αναψυκτικά και άλλα πασχαλινά εδέσματα. Στην εορτή παραβρέθηκε η αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου, Διονυσία Σιγάλα.

Επειδή οι ανάγκες δεν τελειώνουν με το πέρας των εορτών, καλούνται όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με την Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλ.2105902082 και με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Αιγάλεω-Χαϊδαρίου στο τηλ. 210-53.20.551 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.domesaigaleohaidari.gr).

Keywords
Τυχαία Θέματα