Πάρτυ ένωσης Survivor 2021: Αγνώριστοι οι παίκτες, ποιος κέρδισε στο διαγωνισμό τραγουδιού

Το χάρηκαν με την ψυχή τους οι παίκτες του Survivor 4 το πάρτυ της ένωσης των δύο ομάδων στον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες ξέχασαν για λίγο την πείνα και την κούραση, ντύθηκαν, στολίστηκαν και πήγαν στο μεγάλο πάρτι όπου μαζί με τους παίκτες του Survivor 4 από την Τουρκία και την Ρουμανία, γλέντησαν στους ρυθμούς του Τζέισον Ντερούλο. Ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής έκανε ένα εντυπωσιακό σόου, με τους Έλληνες παίκτες να διασκεδάζουν με την ψυχή τους, ξεχνώντας

για λίγο τις καλύβες τους.

Μάλιστα γνωρίστηκαν και με τους παίκτες του τούρκικου, αλλά και του ρουμανικού Survivor. Στη συνέχεια έγινε και διαγωνισμός τραγουδιού μεταξύ των Ελλήνων παικτών όπου από την βαθμολογία… αποκλείστηκαν όσοι είναι επαγγελματίες τραγουδιστές. Αυτή που κέρδισε τους περισσότερους πόντους ήταν η Νικολέτα και το έπαθλο που κέρδισε είναι η συμμετοχή στο επόμενο πάρτι του Survivor.

Survivor: Η επική τούμπα του Νίκου Μπάρτζη στο πάρτι της ένωσης

Από το πάρτι ένωσης στο Survivor δεν έλειψαν και τα αστεία απρόβλεπτα, όπως η επική τούμπα του Νίκου Μπάρτζη. Ένα διαφορετικό Survivor παρακολούθησαν χτες οι τηλεθεατές, αφού δεν είχε αγωνίσματα, ίντριγκες και… πείνα αλλά το αντίθετο.

Είχε τραγούδια, χορό, φαγητό και μπόλικο κέφι. Οι παίκτες διαγωνίστηκαν στο τραγούδι, ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες και νικήτρια ήταν η Νικολέτα με βοηθό τον Τριαντάφυλλο (ο οποίος δεν έλαβε μέρος στον διαγωνισμό επειδή είναι επαγγελματίας τραγουδιστής). Ενώ λοιπόν τραγουδούσε η Νικολέττα, ο Νίκος Μπάρτζης χόρευε και γελούσε αλλά σκόνταψε σε ένα ηχείο με αποτέλεσμα να πέσει… θεαματικά! Παρόλα αυτά συνέχισε να γελάει και δεν συνέβη κάτι σοβαρό!

Survivor: Τους ζύγισε ο Γιώργος Λιανός – Ποιος έχει χάσει τα περισσότερα κιλά;

Στο stage για το διαγωνισμό τραγουδιού κάλεσε τους παίκτες του Survivor ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος ωστόσο πριν δώσει το έναυσμα για την έναρξη του πάρτι, θέλησε να ζυγίσει κάποιους από αυτούς που φαίνεται ότι έχουν χάσει τα περισσότερα κιλά.

Ο παρουσιαστής είχε στήσει μια ζυγαριά στο κέντρο της πίστας και κάλεσε τους Τριαντάφυλλο, Αλέξη Παππά και Κώστα Παπαδόπουλο να ανέβουν και να μετρηθούν. Ο Τριαντάφυλλος την πρώτη μέρα ήταν 91 κιλά και τώρα είναι 73,4, ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν 96 και είναι 85,6, ενώ ο Αλέξης Παππάς ήταν 94 και είναι 86,4.

Keywords
Τυχαία Θέματα