Πάρις Χίλτον Ελλάδα: «Ένα απίστευτο διάλειμμα»

Ενθουσιασμένη με την Ελλάδα και τις διακοπές που έκανε στη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι είναι η Πάρις Χίλτον όπως προκύπτει και από την τελευταία ανάρτησή της στο Instagram. Η διάσημη κληρονόμος δημοσίευσε, μάλιστα, ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές που έζησε στην Ελλάδα και τις «καλοκαιρινές

διακοπές 2023». «Ένα απίστευτο διάλειμμα με την αγάπη μου μετά από ατελείωτες εβδομάδες πτήσεων, εκδηλώσεων, φωτογραφίσεων και μητρικών υποχρεώσεων» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Πάρις Χίλτον για όσα έζησε στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Το φιλί με τον Κάρτερ Ριμ

Την Κυριακή η Πάρις Χίλτον σε μια από τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει από την Ελλάδα αντάλλαξε ένα φιλί με τον σύζυγό της, Κάρτερ Ριμ ενώ στις υπόλοιπες εικόνες, η ίδια χοροπηδούσε χαμογελαστή σε σκάφος. Όλα αυτά, με φόντο το ηλιοβασίλεμα, το οποίο και «εξύμνησε» στην ανάρτησή της. «Όμορφα ηλιοβασιλέματα με τον ένα στους εκατομμύριο» έγραψε συγκεκριμένα, στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Οι πρώτες φωτογραφίες

Οι πρώτες φωτογραφίες της Πάρις Χίλτον από την Ελλάδα «ανέβηκαν» τα ξημερώματα της Τετάρτης 9 Αυγούστου. Μέσω του προφίλ της, η Χίλτον μοιράστηκε με τους πάνω από 24 εκατομμύρια ακολούθους της, πολλά στιγμιότυπα από τη χώρα μας και συγκεκριμένα από το νησί του Πόρου, στα οποία η ίδια πόζαρε από ένα σκάφος με το μαγιό της, ψηλά παπούτσια και γυαλιά ηλίου.

Σε μια από τις φωτογραφίες, έκαναν ντους με ένα λάστιχο  που υπάρχει στο σκάφος ενώ φωτογραφήθηκε και μέσα από τη θάλασσα, την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της.  «Μπικίνι Μπάρμπι» γράφει στη λεζάντα και έχει προσθέσει στην τοποθεσία της ότι βρίσκεται στην Ελλάδα.

Το tour

Μια μέρα πριν, η Πάρις Χίλτον και ο αγαπημένος της, Κάρτερ Ριμ, επέλεξαν να κάνουν ένα tour με σκάφος στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Το ζευγάρι φαίνεται πως κάνει ένα διάλειμμα από τις οικογενειακές και επαγγελματικές του υποχρεώσεις και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στη χώρα μας. Το προσωπικό του σκάφους, το οποίο ενοικίασε το ζευγάρι, ανάρτησε κάποια στιγμιότυπα μαζί τους στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί η εταιρεία στο Instagram. Στη λεζάντα έγραψε: «Υπέροχες στιγμές στο κατάστρωμα με τους εκλεκτούς καλεσμένους μας, Πάρις Χίλτον και Κάρτερ Ρόιμ. Ήταν τιμή μας που σας φιλοξενήσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα