Παρί και Ρεάλ νίκησαν και έγιναν τα φαβορί για τους «4»

Θέαμα υψηλού επιπέδου επεφύλασσε και η σημερινή βραδιά στο Champions League. Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχθηκε στο Παρίσι την Τσέλσι και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση νικώντας με 3-1. Στο (4’) μετά από σέντρα που έγινε από αριστερά και κακή απόκρουση του Τέρι με το κεφάλι, ο Λαβέτσι έπιασε απευθείας το σουτ απ' το ύψος του πέναλτι κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσεχ. Στο (27’) ο Αζάρ ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι και με πλασέ

στη δεξιά γωνία του Σιρίγκου ισοφάρισε για την Τσέλσι. Το 2-1 έγινε στο (61’). Φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ του Λαβέτσι από αριστερά πέρασε απ' όλους στην περιοχή κι ο Νταβίντ Λουίζ -στην προσπάθειά του ν' απομακρύνει- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το τελικό 3-1 πέτυχε στις καθυστερήσεις (93’) ο Παστόρε.

Στη Μαδρίτη η Ρεάλ σχεδόν «κλείδωσε» την πρόκρισή της στους «4» επικρατώντας με 3-0 της Ντόρτμουντ. Μόλις στο (3’) ο Μπέιλ με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τη «βασίλισσα». Στο (27’) μετά από ωραία ενέργεια του Ίσκο και εξίσου ωραίο πλασέ, έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε στο (59’) ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα