Παράσταση από τις «Γλυκές Ρέγγες» με ελεύθερη είσοδο

Λίγα λόγια για...

... τις Γλυκές Ρέγγες. Είναι μια ομάδα ανθρώπων, που προσπαθούν, μεταξύ άλλων, να κάνουν τρόπο ζωής τον αυτοσχεδιασμό. Με επίμονη εργασία, ανεξάντλητο ενθουσιασμό και αγάπη για το αυτοσχεδιαστικό θέατρο δημιούργησαν μια ομάδα, η οποία παρουσιάζει στο κοινό παιχνίδια, αυτόνομες σκηνές και μικρές ιστορίες, όλα αυτοσχεδιασμένα την ώρα της παράστασης πάνω στη σκηνή.

...το αυτοσχεδιαστικό θέατρο. Είναι η

μορφή θεατρικής έκφρασης κατά την οποία οι ηθοποιοί είναι συγχρόνως σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, σκηνογράφοι και πρωταγωνιστές της παράστασης. Είναι οι δημιουργοί μιας θεατρικής παράστασης που ετοιμάζεται και πραγματοποιείται την ώρα που παρουσιάζεται στο κοινό. Δεν υπάρχει καμία προσυνεννόηση. Όλα δημιουργούνται επάνω στη σκηνή με αφορμή τις προτάσεις του κοινού. Οι θεατές είναι αυτοί που δίνουν τις ιδέες και το θέμα που θα εμπνεύσει τους ηθοποιούς να κατασκευάσουν την κάθε σκηνή που θα παρουσιαστεί.

...την παράσταση. Την Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου, στις 9μ.μ., οι Γλυκές Ρέγγες θα δημιουργήσουν στη σκηνή του Όναρ Rock Café Bar (Φωκίωνος Νέγρη 53, Κυψέλη) μια ακόμα παράσταση αυτοσχεδιασμού, όπου το κοινό θα συμμετέχει ενεργά με τις ιδέες και προτάσεις του. Με βάση αυτές, οι Γλυκές Ρέγγες θα σκαρφιστούν διασκεδαστικά παιχνίδια και θα πλάσουν ξεκαρδιστικές θεατρικές σκηνές.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

’Γλυκές Ρέγγες’’, ομάδα αυτοσχεδιαστικού θεάτρου

o Παράσταση αυτοσχεδιαστικού θεάτρου

o «Όναρ», Rock Café-Bar, Φωκίωνος Νέγρη 53, Κυψέλη – Είσοδος Ελεύθερη

o Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013, στις 9μ.μ.

o Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με θεατρικές αυτοσχεδιαστικές σκηνές, με θέμα που θα δώσει το ίδιο το κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα