Παραπολιτικά: Ο Γιάννης Ντσούνος σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα

Από τους καλύτερους του χωριού, που λέει και ο λαός μας, αποδεικνύεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, που βρήκε ευκαιρία τώρα με την καραντίνα να παίξει τάβλι. Όπως λένε οι… παραπολιτικές πληροφορίες, εκεί στα Τρίκαλα ο βουλευτής έχει διοργανώσει τουρνουά με τους φίλους του για να περνάει λίγο πιο ευχάριστα τις ώρες του εγκλεισμού λόγω των περιοριστικών μέτρων.

γράφει ο Γιάννης Ντσούνος

Μια αξιοσημείωτη πρωτιά έχει καταγράψει

το ΚΙΝΑΛ και αυτή φορά στις κατατεθειμένες επίκαιρες ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό από τον Ιούλιο του 2019 έως και σήμερα. Το ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η Διεύθυνση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ξεπερνά κατά πολύ όλα τα υπόλοιπα κόμματα όχι μόνο στις ερωτήσεις προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τους υπουργούς της κυβέρνησης. Βέβαια αυτό που θα ήθελαν τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ θα ήταν αυτή πρωτιά να αποτυπωνόταν και στα δημοσκοπικά ποσοστά, αλλά αυτό δυστυχώς δεν συμβαίνει.

Παραπολιτικά Τι άλλο θα δούμε;

Από τις πιο απίστευτες εικόνες που έζησε η πρωτεύουσα τις ώρες της έντονης χιονόπτωσης δεν ήταν άλλη από την παρουσία ενός εκχιονιστικού μηχανήματος στους κεντρικούς δρόμους του Κολωνακίου. Το μηχάνημα εκχιονισμού ξεκίνησε από την Πατριάρχου Ιωακείμ και συνέχισε να καθαρίζει και άλλους δρόμους, αφήνοντας έκπληκτους τους κατοίκους της περιοχής, που δεν είχαν ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Παραπολιτικά: Παιχνίδια στο χιόνι

Με μια φωτογραφία που ανήρτησε ο ίδιος στα social media, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε το πραγματικό πρόσωπο ενός μπαμπά που παίζει με τους γιούς του στο χιόνι. Στην φωτογραφία ο Αλέξης Τσίπρας φτιάχνει έναν χιονάνθρωπο με τα παιδιά του και μαζί τους παίζει με το χιόνι και ο σκύλος τους. Όπως έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας ο κ. Τσίπρας, «ένα διαφορετικό πρωινό στην Αθήνα, λίγο πριν το γραφείο».

Παραπολιτικά: Έκαναν σκι

Δεν είναι μόνο κάποιοι εκκεντρικοί ή επαγγελματίες του είδους που έκαναν σκι στην χιονισμένη Αθήνα, αλλά και κάποιοι ξένοι πολιτικοί που διαβιούν στην χώρα μας. Ανάμεσά τους ο Νορβηγός πρεσβευτής, που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια εργαζόμενη που πήγε στην πρεσβεία με παγοπέδιλα.

Δεν ξεχνιέται

Οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται και το αποδεικνύει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος, που θα ερμηνεύσει έναν ρόλο guest σε γνωστή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Τι κι αν ασχολείται με την πολιτική τα τελευταία χρόνια, η υποκριτική που υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία είναι μεγάλη αγάπη για να την εγκαταλείψει τελείως.

Μεγάλο στοίχημα

Ένα ακόμη στοίχημα που το έκανε και προσωπικό ανέλαβε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης. Ο άνθρωπος των «ειδικών απόστολών» σύμφωνα με πολλούς, δήλωσε στη Βουλή ότι εντός δύο μηνών θα καταβάλλονται τα έναντι χρήματα στους εν αναμονή συνταξιούχους. Όπως είπε ο κ. Χατζηδάκης, «με εμένα υπουργό κανείς δεν θα περιμένει μήνες ή και χρόνια για να λάβει σύνταξη και να μένει όλο αυτό το διάστημα χωρίς εισόδημα». Ο πήχυς ψηλά για μια ακόμη φορά από τον υπουργό και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει ή αν θα περάσει από κάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα