Παραιτήθηκε η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μ. Μαλλιώρη

Αποδεκτή έγινε η παραίτηση της προέδρου του ΟΚΑΝΑ Μένης Μαλλιώρη από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή το σκάνδαλο για την «τρύπα» εκατομμυρίων στον Οργανισμό, σύμφωνα με τις καταγγελίες της υφυπουργού Ζέττας Μακρή.

Στην επιστολή παραίτησής της η κα Μαλλιώρη έκανε λόγο για απρόκλητη και αθέμιτη συμπεριφορά εις βάρος της από την υφυπουργό Υγείας Ζέτα Μακρή.

Όπως

αναφέρει την υποβολή παραίτησής της την επιβάλει η στοιχειώδης προσωπική της ευθιξία και σημειώνει ότι είχε υποβάλει ξανά παραίτηση στις 4.11, η οποία δεν είχε γίνει αποδεκτή.

«Εκείνο που προέχει είναι το συμφέρον του ΟΚΑΝΑ και των χιλιάδων θεραπευόμενων και όχι οι προσωπικές αντιθέσεις με την υφυπουργό», επισημαίνει η κα Μαλλιώρη.

Δηλώνει επίσης ότι «αυτονόητο είναι ότι τα όσα αναληθώς ισχυρίσθηκε και διέδωσε σε βάρος της η κα. Μακρή θα επιλυθούν από τα Ποινικά και Αστικά Δικαστήρια της χώρας».

«Αποχωρώ από τον ΟΚΑΝΑ με το κεφάλι ψηλά» είπε η κα Μαλλιώρη καταλήγοντας ότι επιστρέφει στα καθηγητικά της καθήκοντα στο πανεπιστήμιο Αθηνών

Εν τω μεταξύ, η υφυπουργός Υγείας, Ζέττα Μακρή, συναντήθηκε σήμερα, με τον Εθνικό Συντονιστή Καταπολέμησης της Διαφθοράς, κ. Ιωάννη Τέντε.

Η κα Μακρή ζήτησε τη συνάντηση αυτή για να ενημερώσει τον κ. Τέντε, για τα θέματα που αφορούν στον ΟΚΑΝΑ, αλλά και για θέματα γενικότερης πολιτικής κατά της διαφθοράς στον τομέα της Υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα