Παραγωγικοί φορείς για Τσίπρα: «Να υλοποιήσει αυτά που θα πει, όχι όπως πέρυσι»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας συνάντησε σήμερα, Σάββατο, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εν όψει της ομιλίας του στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ.

Λίγη ώρα πριν

φτάσει στο πρωθυπουργικό γραφείο, άρχισε η προσέλευση των εκπροσώπων των επιμελητηρίων, του Εμπορικού Συλλόγου, των Συνδέσμων Εξαγωγέων και Βιομηχανιών Β. Ελλάδος, της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων και της διοίκησης της ΔΕΘ-Helexpo.

Στην συνάντηση συμμετέχουν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, ο υφυπουργός Στέργιος Πιτσιόρλας, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης και η υφυπουργός Μ-Θ Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά.

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Μιχάλης Ζορπίδης, που είναι επίσης στο ΥΜΑΘ, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «αυτό που θέλουμε από τον κ. Τσίπρα είναι να υλοποιήσει αυτά τα οποία θα πει στην έκθεση. Γιατί πολλά από αυτά που είπαν πέρυσι δεν υλοποιήθηκαν. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις τις οποίες εκπροσωπώ εγώ έχουν πολλά προβλήματα στην πόλη».

Το άρθρο Παραγωγικοί φορείς για Τσίπρα: «Να υλοποιήσει αυτά που θα πει, όχι όπως πέρυσι» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα