Παππάς: Στήνουν δελτία ειδήσεων Κοντομηνάς, Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σκληρή κριτική άσκησε σε ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών στο ελληνικό Κοινοβούλιο ο Νίκος Παππάς απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσωνα Φωτήλα.

Έχουν γίνει αμέτρητες ενστάσεις και έχει εξαντληθεί το οπλοστάσιο των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό υποστήριξε ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα για τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών.

Τι είπε στη Βουλή

«Δεν έχει υπάρξει δημόσιος διαγωνισμός που να έχει τόσα επίπεδα ελέγχου.

Λυπάμαι πολύ διότι υπάρχει το φαινόμενο του τεχνητού οφσάιντ. Εχετε βγεί μπροστά από την γραμμή άμυνας», δήλωσε ο Νίκος Παππάς.

«Λυπάμαι, ειλικρινά, γιατί έχει πλημμυρίσει το Διαδίκτυο με ειρωνικά σχόλια για «βοσκοτόπια και γίδια», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κατέθεσε στα πρακτικά δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή του 2014 που εγκώμιαζε την επένδυση στην Ιθάκη.

Η επίθεση στους κανάλαρχες

«Η μέθοδος της τρομοκράτησης και της πίεσης των δημόσιων λειτουργών που δοκιμάζουν κάποιοι με οικονομική επιφάνεια, αυτά δεν περνάνε. Είναι ντροπή του Κοντομηνά, του Βαρδινογιάννη και του Αλαφούζου που στήνουν δελτία ειδήσεων. Όποιος θέλει κόντρα εδώ με την πολιτική ηγεσία. Διαγωνισμός με τέτοιο έλεγχο δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό δημόσιο. Και αυτά που “βγάζουν μάτι” σε σχέση με την Τράπεζα Αττικής είναι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

«Μου κάνετε ερωτήσεις για το χαμηλό τίμημα και ενώ βγήκε ένα αστρονομικό ποσό αντί να βάλετε πλάτη ερχόμαστε εδώ για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και ακούμε εξυπνάδες. Αυτοί που δανείζονταν με αέρα αποκλείστηκαν από τον διαγωνισμό και το ομολόγησαν μάλιστα και μέσα στην εξεταστική της Βουλής».

Η κόντρα με τον Ιάσωνα Φωτήλα

Η ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσωνα Φωτήλα αφορούσε στις τηλεοπτικές άδειες αλλά τα αίματα άναψαν όταν ο Ιάσων Φωτήλας αναφέρθηκε στο perouka_gate.

«Τις περούκες μην τις πετάξετε. Θα τις χρειαστείτε όταν θα φεύγετε νύχτα», δήλωσε ο Ιάσων Φωτήλας αναφερόμενος στο περιστατικό της Νέας Υόρκης. Ο Νίκος Παππάς εξερράγη απαντώντας: «Τις μεταμφιέσεις εσείς τις χρειαζόσαστε. Ντροπή επιτέλους».

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο Παππάς: Στήνουν δελτία ειδήσεων Κοντομηνάς, Βαρδινογιάννης, Αλαφούζος! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα