Παπαδημούλης: «Το στοίχημα για την Ελλάδα είναι η υλοποίηση των μέτρων»

Στην υλοποίηση του προγράμματος που θα συμφωνηθεί με τους εταίρους και δανειστές τη χώρας μας αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης τονίζοντας ότι «στη συνέχεια το στοίχημα για την Ελλάδα είναι, με Τσίπρα πρωθυπουργό, μια κυβέρνηση που να θέλει και να μπορεί να τρέξει και να υλοποιήσει αυτή τη δύσκολη πρόταση με συνέπεια,

με αποτελεσματικότητα, με εντιμότητα».

Ο κ. Παπαδημούλης μίλησε στο Mega και σχετικά με τις κινήσεις που θα πρέπει να ακολουθήσουν κάνοντας λόγο για « αναγκαία εκ των πραγμάτων ανασύνθεση της κυβέρνησης, από την στιγμή που δυο υπουργοί της κυβέρνησης έδωσαν αρνητική ψήφο στο αίτημα εξουσιοδότησης. Περιμένω πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού αρνούμαι να ισχυριστώ ότι δεν συμβαίνει και τίποτα», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά για το θέμα.

Όσο για τους βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα, είπε ότι υπάρχει θέμα, τονίζοντας ότι «υπάρχουν και συλλογικά μας όργανα και στο κόμμα και στην ΚΟ και οι κανονισμοί που λειτουργούμε. Στηρίζουμε όλοι αυτό που κατά πλειοψηφία αποφασίζουμε, πολύ περισσότερο που τώρα παίζεται η τύχη του λαού και της χώρας», ενώ κατέληξε αναφερόμενος στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου:

«Ολοφάνερα υπάρχει πρόβλημα. Περιμένω να δω τις πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού και τις θέσεις και προτάσεις των συλλογικών οργάνων του κόμματος, είναι όμως διαφορετικής τάξης γιατί είναι και διαφορετική η θεσμική ιδιότητα και ο ρόλος της προέδρου της Βουλής».

Keywords
Τυχαία Θέματα