ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης ρίχνονται στη «μάχη» του Europa League

ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης ρίχνονται σήμερα το βράδυ στη «μάχη» του Europa League με στόχο τη νίκη στα κρίσιμα παιχνίδια με την Κράσνονταρ και τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Αστέρας Τρίπολης ταξίδεψε στην Κύπρο όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ (20:00). Οι Αρκάδες

θέλουν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κύπρο, έτσι ώστε να είναι σε θέση να κυνηγήσουν δυνατά τη δεύτερη θέση και να εκμεταλλευτούν πιθανό στραβοπάτημα της Σπάρτα Πράγας, η οποία αντιμετωπίζει στη Γερμανία τη Σάλκε.

Ο Αστέρας έχει στο ενεργητικό του μια ισοπαλία και τον βαθμό από το ματς με τους Τσέχους και στο παθητικό του την συντριβή από την Σάλκε στη Γερμανία. Το παιχνίδι στην Κύπρο ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για τις φιλοδοξίες που θα μπορέσει να έχει στη συνέχεια.

Αντίθετα με τον Αστέρα, ο ΠΑΟΚ παίζει εντός Ελλάδας, φιλοξενώντας στην Τούμπα την σίγουρα απειλητική ρωσική Κράσνονταρ (22:05). Το παιχνίδι αυτό αποτελεί για τον ΠΑΟΚ την ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πάρει τρεις βαθμούς που θα φανούν πολύτιμοι στη συνέχεια της διοργάνωσης καθώς η Κράσνονταρ θα είναι πιθανότατα η ομάδα με την οποία ο «δικέφαλος» θα διεκδικήσει τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη δύο βαθμούς από τις δύο ισοπαλίες με την Καμπάλα και την Μπορούσια Ντόρτμουντ και μια πιθανή νίκη κόντρα στους σκληροτράχηλους Ρώσους θα του δώσει αέρα πρόκρισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα