ΠΑΟΚ ΑΜΚ: 10 εκ. ευρώ βάζει ο Σαββίδης

ΠΑΟΚ ΑΜΚ: Σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ θα προχωρήσουν στον ΠΑΟΚ, όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση της ομάδας. Παράλληλα, στο ΔΣ του Δικεφάλου του Βορρά θα επιστρέψει ο Κυριάκος Κυριάκος ως συμπληρωματικό μέλος, κάτι που ενέκριναν όλοι οι μέτοχοι της ΠΑΕ.

Στη Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας παρουσία του 89,7% των μετόχων της ΠΑΕ, αποφασίστηκε η ΑΜΚ που θα είναι ύψους 10 εκ. ευρώ και θα την καλύψει εξ ολοκλήρου

ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ανεβάζει πλέον το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο των «ασπρόμαυρων» στα 116.182.412 ευρώ! Πέραν της ΑΜΚ, το σύνολο των μετόχων αποφάσισε και την επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου. Ο πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ θα συμπληρώσει το ΔΣ, το οποίο αποτελούν οι Ιβάν Σαββίδης, Γιώργος Σαββίδης, Μάκης Γκαγκάτσης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Τρύφωνας Κούκιος, Μαρία Γκοντσάρεβα και Νταβιντιάν Άρθρουρ.

ΠΑΟΚ ΑΜΚ: Το πλάνο για Ολυμπιακό

Στα αγωνιστικά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μονοπωλεί το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και το πως θα αγωνιστεί ο δικέφαλος του Βορρά κόντρα στους Πειραιώτες. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχοντας εκτός μάχης τους τραυματίες Κρέσπο, Ίνγκασον, Ντάγκλας Αουγκούστο και τον τιμωρημένο Γιαννούλη, φέρεται να έχει καταλήξει στο 4-2-3-1, όπως ακριβώς παρέταξε την ομάδα του και στο πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όταν ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 3-2.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, ενώ λόγω των υπαρχόντων προβλημάτων το δίδυμο στα στόπερ θα αποτελέσουν οι Βαρέλα και Μιχάι. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παίξει ο Βιεϊρίνια και στο δεξί ο Μάτος, ενώ αμυντικά χαφ θα είναι οι Μίσιτς και Μαουρίσιο. Στον άξονα μεσοεπιθετικά θα παίξει ο Μπίσεσβαρ, αριστερά ο Ελ Καντουρί και ένας εκ των Πέλκα ή Λημνιού στη δεξιά πτέρυγα. Στην κορυφή θα προτιμηθεί ο Άκπομ έναντι του Σφιντέρσκι, μιας και ο δεύτερος έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα με την άμυνα του Ολυμπιακού μέχρι τώρα.

Δείτε ακόμη«Χαμός» στο Φράιμπουργκ, η Σαντχάζουζεν σώζει την παρτίδαSuperleague Ολυμπιακός: «Παίζει» Βαλμπουενά, επενδύει σε ΑποστολόπουλοH πρεμιέρα των play off της Super League στο ΟΠΑΠ Game Time
Keywords
Τυχαία Θέματα