ΠΑΟΚ: Αήττητος 574 μέρες! (vid)

ΠΑΟΚ: Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη την περασμένη Κυριακή, ο Γιόσιπ Μίσιτς (φωτό κάτω) δεν σκόραρε απλά το γκολ που έδωσε έναν βαθμό στον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο 25χρονος Κροάτης μέσος ήταν εκείνος που διατήρησε το αήττητο του «δικέφαλου» του βορά εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα. Για την ακρίβεια, η ομάδα του θα πάει την Κυριακή στο ντέρμπι με

τον ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μετρώντας 574 μέρες αήττητη!

Το νούμερο είναι εκπληκτικό για τα ελληνικά δεδομένα. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το πού θα σταματήσει, αν τυχόν περάσει και από την Αθήνα με καλό αποτέλεσμα. Επίσης, την προσεχή Κυριακή (29/09) ο ΠΑΟΚ θα συμπληρώνει έναν χρόνο παρά μία μέρα στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Βρέθηκε εκεί στις 30 Σεπτεμβρίου του 2018 επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έκτοτε διατηρήθηκε σε αυτήν είτε μόνος του είτε με συγκάτοικους.

Ο Ατρόμητος και το σερί των 39 αγώνων!

Με την νίκη εκείνη ο ΠΑΟΚ έκανε το 5Χ5 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και έφτασε στους 13 βαθμούς, καθώς είχε ξεκινήσει με ποινή -2 λόγω όσων είχαν συμβεί μία σεζόν νωρίτερα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Για τρεις αγωνιστικές μάλιστα μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε συγκάτοικο στην κορυφή τον Ατρόμητο. Την 8η αγωνιστική κατάφερε ο ΠΑΟΚ να μείνει μόνος, όταν κέρδισε στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό και οι Περιστεριώτες έφεραν ισοπαλία με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Έτσι, παρόλο που Ο ΠΑΟΚ έφερε ισοπαλία απέναντι στον Άρη και είχε ουσιαστικά την πρώτη απώλεια από την 4η αγωνιστική (την προηγούμενη σεζόν έχασε τους πρώτους βαθμούς την 9η αγωνιστική στο 1-1 με τον Ατρόμητο), συνεχίζει το εκπληκτικό αήττητο σερί του που έχει φτάσει στους 39 αγώνες πρωταθλήματος. Η τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν στις 4 Μαρτίου του 2018 με 3-2 από τον Αστέρα στην Τρίπολη (vid), σε ένα ματς που του στοίχισε σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα. Από τότε μέχρι σήμερα το κοντέρ έγραψε 34 νίκες και 5 ισοπαλίες!

Η τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα

Keywords
Τυχαία Θέματα