ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην αστυνομία για πιθανή κάθοδο οπαδών

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (13/3) προέκυψε η πληροφορία ότι τουλάχιστον 80 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κινούνται προς τη Θεσσαλονίκη μέσω Αλεξανδρούπολης. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του makthes.gr, με έκτακτο σήμα, δόθηκε εντολή για προσαγωγές Κροατών, εφόσον καταφέρουν να προσεγγίσουν την πόλη.

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Σήμερα, Πέμπτη (14/3, 19:45), ο ΠΑΟΚ

υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη ρεβάνς της νίκης των Κροατών με 2-0, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa Conference League. Υπενθυμίζεται ότι η UEFA έχει απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών και στους δύο αγώνες, έτσι στο «Μάξιμιρ» του Ζάγκρεμπ δεν βρέθηκε ούτε ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η αποστολή για τον «τελικό» με την Ντινάμο ΖάγκρεμπΗ προετοιμασία του ΠΑΟΚ, για την ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και πλην των δεδομένων απουσιών των τραυματιών Έκονγκ, Μιχαηλίδη, Σάστρε, μπορεί να υπολογίζει στους υπόλοιπους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Στην τελευταία προπόνηση πριν από τον «τελικό» οι ασπρόμαυροι έριξαν το βάρος στη τακτική και στις στατικές φάσεις.

Στην 22άδα που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτέσκου επέστρεψε ο Άλι Σαμάτα, ο οποίος είχε χάσει την αναμέτρηση στο Ζάγκρεμπ και το ντέρμπι με τον Άρη, αλλά υπολογίζεται κανονικά για το αυριανό ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Παναγιώτου.Η αποστολή του «Δικεφάλου» αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Οττο, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Τζίμας, Σαμάτα, Τόμας

#SquadList Η αποστολή της ομάδας μας για την αναμέτρηση κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της Τούμπας #PAOKDZG #UECL #FightBack

#TrainingReport – https://t.co/PJLsdZ29fd #training #news pic.twitter.com/dnQfPPi4Qs

PAOK FC (@PAOK_FC) March 13, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ Θεσσαλονίκη, Συναγερμός,paok – ntinamo zagkreb thessaloniki, synagermos