ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Ζίβκοβιτς στα ασπρόμαυρα

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Κάτοικος Θεσσαλονίκης, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον παίχτη και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Την είδηση αυτή μεταδίδουν αρκετά σερβικά σάιτ, ενώ, υπάρχει και επιβεβαίωση από την πλευρά του “δικεφάλου”. Ο 24χρονος εξτρέμ μένει ελεύθερος από την Μπενφίκα και συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ,

για να συνεχίσει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα, έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Αμπέλ Φερέιρα, αφού, αποτελεί προσωπική επιλογή του.

Ο Ζίβκοβιτς θα κληθεί να καλύψει το κενό που υπάρχει στις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Είναι ταλαντούχος, έχει καλή τεχνική και για την ηλικία του έχει αρκετή εμπειρία και ποιότητα. Ενώ, το μεγάλο συν του 24χρονου, είναι το γεγονός, πως, είναι αριστεροπόδαρος. Εξάλλου, αυτό ζήταγε και ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Η καριέρα του

Ο Ζίβκοβιτς έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην Παρτιζάν, με την οποία, έχει αγωνιστεί 93 φορές και έχει σημειώσει 24 γκολ, μοιράζοντας και 13 ασσίστ. Άφησε την ομάδα του Βελιγραδίου για λογαριασμό της Μπενφίκα, με την οποία, μετράει σε 88 συμμετοχές, 4 γκολ και 24 ασσίστ. Ακόμα, έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Εθνικής Σερβίας 17 φορές, μοιράζοντας 6 ασσίστ. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του και θέλει να έχει μια καλή παρουσία στην ομάδα.

Δείτε ακόμη: Κάτι σαν… τελικός Euro στην πρεμιέρα του Nations League!Κάνει ταμείο ένα εκατ. ευρώ από τον Οικονόμου η ΑΕΚ!Απόσχιση από την ΕΠΟ ζητάει από τη Λίγκα ο Ολυμπιακός!
Keywords
Τυχαία Θέματα