ΠΑΟΚ – Γκαρσία: Τελικός με Ομόνοια

ΠΑΟΚ – Γκαρσία: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, στην συνέντευξη τύπου τόνισε, πως το παιχνίδι της ομάδας του με την Ομόνοια είναι ένας τελικός. Ενώ, ξεκαθάρισε πως ο «δικέφαλος» θα μπει για να κάνει το παιχνίδι του και να πάρει τη νίκη ανεξάρτητα από τις επιλογές του αντιπάλου του. Ακόμα, στάθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του και επισήμανε πως είναι περήφανος και πως θέλει να ανταποδώσει την αγάπη, που έχει πάρει από την ομάδα και τον κόσμο.

Για την σημασία του παιχνιδιού με την Ομόνοια

ο Γκαρσία είπε: «Όλα τα παιχνίδια για μας είναι τελικοί, είναι δύσκολα. Πρέπει να δούμε στον αγωνιστικό χώρο πώς θα εμφανιστεί η Ομόνοια. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, εμείς έχουμε τα δικά μας προβλήματα και θέλουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι. Εγώ σαν προπονητής δεν κοιτάω ποιος είναι φαβορί και ποιος όχι. Αυτό που λέω στους παίκτες μου είναι να παίζουν κάθε παιχνίδι σαν τελικό, σαν να μην υπάρχει αύριο».

ΠΑΟΚ – Γκαρσία: Εμείς το παιχνίδι μας

Για το πόσο σημαντικοί είναι οι βαθμοί: «Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και οι παίκτες να είναι έτοιμοι. Αυτό πρέπει να τους μεταφέρω. Έχουμε πολλά νέα παιδιά, πρέπει να ξέρουν πού είμαστε. Έχουμε δύο πολύ σημαντικά ματς μπροστά μας, αλλά το πρώτο βήμα είναι αύριο. Έχουμε πολλές πληροφορίες για την Ομόνοια, αλλά το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο. Ξέρουμε με τι ομάδα θα παίξουμε και πρέπει να κάνουμε το δικό μας ματς. Το θέμα είναι να είμαστε εμείς καλά».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι πολύ περήφανος. Είμαι 12 χρόνια στην Ελλάδα και πάντα είμαι χαρούμενος, είμαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Έχω φίλους Έλληνες, είμαστε προνομιούχοι κάνουμε μια καλή ζωή στην Ελλάδα. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα, πρέπει να τα δίνουμε όλα καθημερινά για να ανταποδώσουμε ότι μας έχει δοθεί».

Για το αν είναι μονόδρομος η νίκη στο αυριανό παιχνίδι και αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί: «Σαν παίκτης και σαν προπονητής δεν κοιτάω ποιος είναι φαβορί. Πάντα όλα τα παιχνίδια και τώρα αυτό προσπαθώ να μεταφέρω στους παίκτες να παιζουν σαν να είναι το τελευταίο τους παιχνίδι».

Δείτε ακόμη: Γκροζάν: Είδα τον θάνατο να έρχεται!Ένα τελευταίο τουρνουά για τους γερόλυκουςΤην Τετάρτη 9/12 η εκδίκαση στην ουσία η υπόθεση πολυϊδιοκτησίας
Keywords
Τυχαία Θέματα