Πανό – Κεραμέως: Το χυδαίο “σύνθημα” σε κατάληψη

Πανό – Κεραμέως: Μεγάλες αντιδράσεις και πολλά σχόλια έχει προκαλέσει στα social media μια φωτογραφία από υπό κατάληψη σχολείο, όπου οι μαθητές έχουν αναρτήσει ένα χυδαίο πανό που γράφει: “Το νου σου Κεραμέως μην σου ρίξω κανένα Π…”. Και έχει και υπογραφή 20 ΓΕΛ, αν και δεν έχει γίνει γνωστό ποιο είναι το Γενικό Λύκειο. Από τους πρώτους που το σχολίασαν, αν και δεν τρέφει καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στη Νίκη Κεραμέως, η δημοσιογράφος και συγγραφέας Ελενα Ακρίτα.

Έλενα Ακρίτα:
“Αυτός θα γίνει ο τάφος σου” – Σάλος με την ανάρτησή της για τον ΤραμπΜια λέξη μόνο. Αίσχος. #RapeCulture #πατριαρχία

Μια λέξη μόνο. Αίσχος. #RapeCulture #πατριαρχία

Julkaissut Elena Akrita Lauantaina 3. lokakuuta 2020

Δεν ήταν μόνο η Ελενα Ακρίτα όμως που σχολίασε το χυδαίο πανό. Πολλοί χρήστες των social media αναφέρθηκαν στο πανό, όπως ο πρώην ΓΓ Αθλητισμού επί Γιώργου Παπανδρέου Πάνος Μπιτσαξής:Αλητεία

Μιλάμε για πολύ δυνατά αντράκια. Όχι παίζουμε. Να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν οι γονείς τους. Τα παιδιά έχουν επιχειρήματα. Θέλουν καλύτερη παιδεία. Προφανως δεν είναι όλα τα παιδιά έτσι. Μακρια από μένα η γενίκευση. Αλλα δεν είδα και κανένα να θυμώνει και να πλακώνει αυτούς τους αληταράδες στο ξύλο. Δεν είδα κανένα να λέει. Δεν προσβάλλετε τη Κεραμέως προσβάλλετε εμας.

Καποτε οι αγώνες είχαν ήθος. Αν οι αγώνες δεν έχουν ήθος δεν είναι αγώνες είναι μπάχαλο. Το χιούμορ ασφαλώς και έχει θέση στη νεότητα. Όχι η σεξιστική χυδαιότητα. Διερωτωμαι. Τα κορίτσια των καταλήψεων δεν ενοχλήθηκαν; Αν συνέβαινε αυτό σε κινητοποίηση της εποχής μου θα τους είχαμε κατεβάσει σηκωτούς χωρίς πολλές ευγένειες.

Αναδρομή στο χιούμορ γιατί μη νομίζετε πως πρεσβεύω μικροαστικό καθωσπρεπισμό κάθε άλλο .

Κάτσε καλά Γεράσιμε.

Μαριέτα μ ελικόπτερο θα βγεις απ τη Βουλή ο Παλαιοκώστας ήταν η αρχή

Μπούρδα μπούρδα ο Υπουργός και Μπουρδάρα Υφυπουργός.

Το χιούμορ σώζει τα κλειστά σχολεία καταστρέφουν.

ΑλητείαΜιλάμε για πολύ δυνατά αντράκια.Όχι παίζουμε.Να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν οι γονείς τους.Τα παιδιά…

Julkaissut Πάνος Μπιτσαξής Lauantaina 3. lokakuuta 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα