Πανικός στο Λονδίνο: Γορίλας έσπασε το τζάμι και έτρεχε ελεύθερος (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τρόμος επικράτησε σε ζωολογικό κήπο του Λονδίνου όταν ένας τεράστιος και θυμωμένος γορίλας 184 κιλών έσπασε το γυάλινο περίβλημα του κλουβιού του και έτρεχε ελεύθερος.

Ο γορίλας έσπασε το γυάλινο περίβλημα και διέφυγε, με το προσωπικό του ζωολογικού κήπου να προσπαθεί πανικόβλητο να οδηγήσει τους επισκέπτες σε ασφαλή χώρο μέχρι να τον πιάσουν. Ο 18χρονος Kumbuka κατάφερε να παραμείνει τελικά ελεύθερος για 90 λεπτά προκαλώντας τον τρόμο σε επισκέπτες και προσωπικό.

Οι επισκέπτες είχαν ενημερωθεί

να μην τον κοιτάζουν στα μάτια για να μην τον εξαγριώσουν, με ορισμένους να τον χλευάζουν δευτερόλεπτα πριν σπάσει το γυάλινο περίβλημα.

Αμέσως μετά τη διαφυγή του έσπευσαν οπλισμένοι αστυνομικοί, ενώ σηκώθηκε και ελικόπτερο για να τον εντοπίσουν. Κατάφεραν τελικά να ακινητοποιήσουν τον Kumbuka με ηρεμιστικά βέλη μετά από 90 λεπτά. Υπάλληλος του ζωολογικού κήπου δήλωσε ότι έχει σπάσει το γυάλινο περίβλημα άλλες δύο φορές.

Ο 18χρονος Kumbuka έχει πλέον ξυπνήσει και είναι καλά, με τον ζωολογικό κήπο να ανοίγει και πάλι τις πύλες του σήμερα. Εκπρόσωπος του ζωολογικού κήπου δήλωσε πως ο Kumbuka ήταν υπό επιτήρηση όλη τη νύχτα και έχει επιστρέψει στον χώρο όπου κρατούνταν. Παρά το γεγονός πως δεν τραυματίστηκε κανείς, έχουν διατυπωθεί ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια του χώρου όπου κρατείται ο Kumbuka.

Το άρθρο Πανικός στο Λονδίνο: Γορίλας έσπασε το τζάμι και έτρεχε ελεύθερος (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα